Setari Cookie-uri

Cum să îți asortezi ochelarii de soare la ținută

Iată cum poți fi la înălțime cu look-ul tău în această vară, combinând perfect ochelarii de soare cu ținutele de sezon.

ochelari de soare Vara este aproape, iar soarele încălzește deja cu putere, așa că trebuie să îți faci din timp „lecțiile”, dacă îți place să nu te abați de la trenduri, și să te informezi despre modelele de ochelari de soare pe care îi poți asorta cu ținutele tale preferate, pentru ca următorul sezon să fie pentru tine unul cu adevărat chic. Desigur, primul criteriu pentru alegerea perechii de ochelari de soare ideală este forma feței tale. În funcție de aceasta, poți opta pentru mai multe modele care ți-ar completa trăsăturile și te-ar ajuta să prinzi un aer cool.

Sunt, totuși, unele lentile de ochelari care se potrivesc aproape oricărei formă a feței, iar în acest caz ți-ar prinde bine câteva sfaturi venite de la cei cu experiență în fashion. Iată cum poți fi la înălțime cu look-ul tău în această vară, combinând perfect ochelarii de soare cu ținutele de sezon.

Citește și:

Pentru un stil clasic

Ochelarii de soare rotunzi sunt o alegere perfectă pentru tine, dacă obișnuiești să porți haine în stilul vintage. Fie că optezi pentru rama perfect rotundă sau cea ușor arcuită, stilul tău vestimentar va fi completat de acest accesoriu care nu are voie să-ți lipsească din geantă în această vară. Îi mai poți asorta cu o eșarfă scurtă cu buline, prinsă în jurul gâtului, sau cu o pereche de pantofi cu toc. Ochelarii rotunzi mai merg de minune cu o pălărie cu bor scurt, care nu numai că te va face să ieși din anonimat cu ținuta ta, dar te va proteja și de căldură și razele directe ale soarelui.

ochelari de soare rotunzi Tot la capitolul „clasic”, un alt model de ochelari de soare care, cel mai probabil, nu se va demoda niciodată este cel aviator. Făcuți celebri de Tom Cruise în filmul Aviator, acești ochelari, care se mai numesc și „tip lacrimă” ți se vor potrivi mănușă orice stil ai aborda, dar sunt, parcă, creați special pentru ținutele denim sau cele elegante. Rama tip aviator îți va da un aer serios, dar foarte chic. Încearcă-i atât la rochii, cât și la pantaloni.

Citește și:

ochelari de soare

Pentru stilul modern

Dacă ai un spirit tânăr, te poți îndrepta cu curaj către modele mai moderne, care îți vor proteja ochii de lumina puternică a soarelui, în timp ce ținuta ta va căpăta un aer complet. Ochelarii de tip Wayfarer, cum sunt și cei din brandul Meller, sunt și anul acesta în trenduri, iar dacă stilul tău vestimentar este unul mai sportiv, aceștia sunt accesoriul fără de care nu trebuie să ieși din casă în sezonul estival care bate la ușă.

cum porti ochelarii de soare Tot la acest capitol e bine să știi că se poartă în continuare lentilele colorate pentru ochelarii de soare, așa că îndrăznește să porți cele mai puternice nuanțe, pentru că nu vei da greș. Verdele este culoarea care calmează cel mai mult retina, însă nu trebuie să mergi neapărat pe această variantă. Te poți îndrepta către lentile portocalii, galbene, roșii sau negre complet, dar cu efect de oglindă, ori cele violet aprins pentru că vara aceasta e pe val ultravioletul!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.