Setari Cookie-uri

Cu ce pantofi să porți rochia aurie: 4 sugestii irezistibile

Se poartă rochia aurie, este în trend, am stabilit asta. Dar totuși, cum se poartă? Pentru că de cele mai mule ori poți cădea în multe capcane când vine vorba despre modă, îți prezentăm câteva combinații câștigătoare ca să știi cum să asortezi rochiile aurii data viitoare când abordezi o astfel de ținută. Fie că sunt în nuanțe strălucitoare sau mate, sunt distractive și atrag atenția asupra ta. Iar tu te simți excepțional, ca un adevărat star care pășește cu încredere pe covorul roșu, atunci când le porți. Ți-am spus deja suficiente motive ca să adopți o atitudine jovială și o rochie aurie originală - la petreceri, evenimente formale, reuniuni sau serate, cocktailuri mai restrânse.

Practic, ce vrem să facem este să îți spunem pe scurt ce pantofi să alegi ca să se potrivească cu rochia aurie, ca să nu exagerezi cu nimic, să pară totul natural. Cum să porți o rochie aurie depinde, în primul rând, de tonul culorii rochiei dar și de evenimentul la care va trebui să fii prezentă. Când vei vedea rezultatul final, o să te întrebi de ce nu ai îndrăznit mai devreme să îți cumperi o rochie aurie.

O să exemplificăm mai jos, prin câteva exemple, cum să porți rochia aurie în acest sezon. De altfel nu sunt sugestii care să aibă termen de valabilitate pentru că aceste combo-uri sunt potrivite oricând și oriunde. Ne-am limitat la mixul de rochie cu pantofi, indiferent că sunt rochii în tente aurii mai deschise sau mai închise. O să vezi că nu trebuie să faci modificări în garderobă că s-ar putea ca deja să ai ce îți trebuie.

Citește și:

Așadar, cele mai bune patru combinații de rochii aurii cu pantofi sunt:

Rochie aurie cu pantofi aurii: lozul câștigător pentru o apariție încântătoare

Știm - prea mult e prea mult uneori, dar aici nu poate fi un răspuns corect sau greșit. Rochia aurie se potrivește cu pantofii aurii, chiar dacă am fi tentați să nu credem asta.

Pantofii aurii se vor vedea minunat cu o rochie aurie, mai cu seamă dacă este una fancy, mai elegantă decât ce porți de obicei. Insistăm, totuși, ca tonurile să fie asemănătoare - cel mult identitce. Și chiar dacă îți vine greu să crezi, poți să pariezi și pe o pereche de pantofi argintii, asta dacă vrei să îmbraci/ încalți ceva cu un mic twist răvășitor de atrăgător. O regulă pe care nu ar fi bine să o neglijezi: asortează geanta cu cel mai evident ton al rochiei, dar în niciuna caz una tot aurie.

Citește și:

rochie aurie cu pantofi aurii

Vezi aici pantofi aurii

Rochie aurie cu pantofi negri: Yin și Yang al modei

Pentru rochiile în auriu, metalice, ideal este să optezi pentru ceva care să mai stingă din strălucire. Pantofii negri ar putea fi răspunsul, un mix and match cu care nu vei da greș niciodată.

Sunt o opțiune rafinată, deloc îndrăzneață, dar una ideală când nu vrei să riști, chiar și atunci când scânteiezi. Este cea mai simplă opțiune, așa cum menționasem deja pentru că dacă ai o Little Black Dress, cu siguranță că ai și o pereche de pantofi negri în șifonierul tău - pot fi botine, pantofi stiletto, cu tocuri sau fără. Dacă este prea orbitoare nuanța rochiei, optează pentru ceva mat la pantofi, nu din lac. Contrastul între aprins și închis va fi aproape ca o declarație - you can do it!

Citește și:

rochia aurie se poarta cu pantofii negri

Urmaresti aici pantofi negri

Cum port rochia aurie cu pantofi roșii? Cu încredere

Poate că nu ești Dorothy din povestea Vrăjitorul din Oz, dar este musai să ai o pereche de pantofiori roșii, doar ai tăi! Milităm pentru acest drept feminin - sunt atât de frumoși!

Acum, dacă îți spunem că pantofii roșii se pot încălța la o rochie aurie, o să spui că investim mai mult decât trebuie în asta. Doar că așa este. O pereche încântătoare, roșu și auriu, funcționează la fel de bine și invers (rochie roșie cu pantofi aurii). Tu o să fii admirată pentru că ești uluitoare, iar ceilalți vor aplauda inspirația ta. Geanta poate fi un plic discret bronz, negru.

Cum port rochia aurie cu pantofi roșii

Descopera sugestii de pantofi rosii

Rochie aurie asortată la pantofi nude: chic, retro, elegant

Când vrei să păstrezi totul mai simplu, îmbracă o rochie aurie și asorteaz-o cu o pereche de pantofi nude sau albi. Un outfit fermecător pentru un look ca de poveste.

Citește și:

Că preferi niște pantofi în verde șters, crem, roz pal sau bej - o să obții o ținută care nu distrage atenția de la rochia aia superbă aurie pe care ai ales-o. Această combinație funcționează foarte bine indiferent de circumstanțe. Musai cu tocuri, ca să conferi un efect minimalist, subtil, ca o șampanie aromată.

cu ce se poarta rochia aurie

Vezi pantofi nude si bej

Nu există scurtături când vine vorba despre succes în lumea fashion. Dar există secrete pe care, dacă le știi, trebuie să le împărtășești cu ceilalți. Cam cum am făcut noi, că ar fi păcat să le ținem doar pentru noi. Știam de asemenea că este mai dificil să îți dai seama cu ce să combini rochia aurie ca să știi cum să o porți inteligent și accesorizată cu stil.

Poate că ești mai timidă, ușor temătoare când vine vorba să îndrăznești, dar îți garantăm că o rochie aurie purtată în combinațiile perfecte cu pantofi, nu trebuie evitată.Te vei simți ca o zeiță.

Citește și:

Sursa foto Front Main: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.