Setari Cookie-uri

OVS, brandul #1 de îmbrăcăminte din Italia, deschide primul magazin OVS Kids din România, la Ploiești

OVS, liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, a deschis primul magazin din România, la parterul Ploiești Shopping City, cel mai mare centru comercial din județul Prahova.

Comunicat de presă

Conceptul inovator al magazinului OVS evidențiază transformările unui brand aflat într-o continuă reînnoire a stilului și a dialogului cu clienții. Un spațiu contemporan de 200 m2, care este caracterizat prin designul liniilor curate, folosirea lemnului în nuanțe deschise, a sticlei și a elementelor de mobilier concepute ca arhitecturi de tip "free-standing" pentru a pune în evidență articolele vestimentare de înaltă calitate, dezvoltate de talentata echipă de creație OVS.

OVS Brand

„Ne bucurăm să aducem experiența OVS Kids pe piața din România. Este vorba despre un brand care emană o atmosferă dinamică, cu foarte mare atenție acordată materialelor, la prețuri accesibile, concentrându-se, în același timp, pe responsabilitatea socială. Suntem convinși că publicul din Ploiești va fi cucerit de diversitatea și designul hainelor pentru copii. Urmăriți-ne, pentru că urmează deschideri și în alte orașe din țară”, a declarat Ioana Ciurcea, Brand Manager Peeraj Brands International.

Citește și:

Distincția, reînnoirea continuă și grija față de calitate sunt principalele caracteristici ale produselor concepute de departamentul OVS Product & Design, profitând de colaborări cu designeri bine-cunoscuți și talente de la cele mai renumite școli internaționale de modă.

OVS este locul unde toată lumea își poate crea liber stilul, valorificând calitatea la prețuri corecte. De aceea, în fiecare an, 15 milioane de clienți aleg OVS.

OVS Kids Ploiesti

Despre OVS

OVS este marca de îmbrăcăminte de top din Italia, cu o cotă de piață dominantă în modă și accesorii pentru bărbați, femei și copii, datorită a peste 1000 de magazine din Italia și 400 de magazine în peste 34 de țări și 150 de milioane de vizitatori pe an. Fondat în 1972 în Veneția, OVS este listat la Bursa de Valori din Italia din martie 2015.

Citește și:

OVS este liderul italian indiscutabil în sectorul hainelor pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani. Prețuri competitive, țesături de înaltă calitate, selectate cu atenție, OVS oferă clienților o experiență de cumpărături complet nouă: o atmosferă tânără și dinamică și colecții care reflectă cele mai recente tendințe în modă.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.