Setari Cookie-uri

Costume de baie întregi perfecte pentru înot, dar și plajă

Doamnelor, sexy se poate și dacă purtați costume de baie întregi pentru 2018, nu este necesar să alegeți cele mai decoltate slipuri și cele mai revelatoare sutiene. Se poate să fii sexy și purtând genul acela de costume de baie sport sau genul de costume de baie de înot! Știu sigur, pentru că am luat magazinele la puricat, tocmai ca să demonstrez ce am de demonstrat!

Nu pielea la vedere face diferența, ci atitudinea cu care luați plaja cu asalt. Așa că să nu mai pierdem timpul cu zgomot de fundal și să visăm la vară, concediu și plajă, acompaniate de costume de baie întregi colorate dar și variante de costume de baie cu decupaje sexy, diva-style!

De ce am ales să mă rezum astăzi doar la modelele de costume de baie întregi pentru 2018? Pentru că se potrivesc oricui, indiferent de stil, vârstă, siluetă, preferințe și trenduri! Pentru că dacă alegi costume de baie cu totul, maschezi imperfecțiunile siluetei, înoți mai liniștită, că nu se vor întâmpla accidente, și nu ai cum să dai greș!

Cu atât mai mult când vine vorba de modelele de anul acesta! Cele mai multe au susținere, deci vei părea mai fit! Cele mai multe, deși sport, sau simple, au un ”ceva” ce îți conferă sex-appeal! Fie că vorbim despre costum de baie colorat, uni sau cu imprimeu floral ori Jungle, sau Hawaiian. Fie că vorbim despre costume de baie cu totul, cu elemente de croială ce păcălesc ochiul, pentru a echilibra silueta (volanele, de exemplu, adaugă volum în partea superioară a corpului).

Citește și:

Fie că ne referim la costume de baie sport, inspirate din sporturile acvatice (surf, diving, scuba, kite), ideale pentru sesiuni prelungite de înot. Fie că alegem costum de baie cu decupaje sexy, bine plasate să atragă privirile spectatorilor. Garantat, alegând costume de baie întregi pentru 2018, nu vei da greș.

Vei fi sexy, fără a fi prea decoltată. ”Fetele” vor sta confortabil, fără a arăta prea mult. Burtica sau bustul prea generos ori șoldurile mai ample nu vor ieși în evidență. Și nu în ultimul rând, vei fi atrăgătoare și la modă! Fie că alegi modelele cu volane sau inserții transparente, pentru băi de soare la piscină sau pe șezlong, la plajă, fie că alegi costume de baie de înot, pentru zilele în care nu vei ieși din valuri, aceste costume de baie întregi pentru 2018 sunt exact ce trebuie! Hai să îți arăt mai multe!

Citește și:

Costume de baie întregi pentru 2018: optează pentru costume de baie sport de înot

Ai zice că dacă alegi costume de baie întregi pentru 2018 nu prea alegi sex-appeal. Greșit, dragul meu Watson! Prea veche gluma? Uite, îți ofer ceva noutăți, să mă spăl de păcat! Nu e nimic mai senzual și HOT decât să porți costume de baie cu totul! Desigur, mai ales, dacă știi ce să alegi! Și aici intru eu în scenă cu câteva sugestii ”Wowza!”.

Eu m-am topit (așa cum mă voi topi și la soare) după modelele de costume de baie colorate (cel roșu cu volane e favoritul meu!). Și m-au cucerit, punându-mi serioase dileme vestimentare și modelele de costum de înot, căci știu sigur că nu voi ieși din mare! Așa că am ales la un loc mai multe modele, cât mai cuprinzătoare, să satisfacă dorințele domnițelor indecise, ca și mine! Am ales costume de baie cu totul cu bretele asimetrice sau după gât.

Citește și:

Am ales costume de baie de înot, cu imprimeurile verii (floral și navy, cu joc de dungi, dacă se poate!), și am ales costume de baie întregi pentru 2018, cu detalii sexy (precum cel cu volanele de la un umăr la altul) pentru zilele când vrei să atragi privirile, nu doar razele! Ah, și cum puteam să las deoparte, nebronzate, genul de costume de baie sport? Nu puteam! Mai ales că tipul de costume de baie de înot, ce imită echipamentele de neopren pentru scuba diving sau surf sunt favoritele mele! Extra pont: acestea de pe urmă au și mega susținere abdominală, fetelor!

Modele de costume de baie întregi pentru 2018

Modele de costume de baie întregi pentru 2018

Dacă vrei să fii cea mai frumoasă de pe plajă, alege costume de baie cu decupaje sexy

Și trecem de la sport-șic la ceva mai multă piele la vedere. În unele locuri mai multă, în altele deștept plasată, deși mai ”cuminte” arătată. Mă refer, desigur, la modelele de costume de baie cu decupaje sexy! Care, apropo, nu trebuie să fie monokini sau de-a dreptul inexistente, să fie atrăgătoare! Ba deloc! La capitolul costume de baie întregi pentru 2018, până și modelele de costume de baie cu decupaje sau transparențe rămân feminine, elegante, suave, discrete.

Citește și:

Am încercat, pe cât posibil, să cuprind la un loc tot ce înseamnă decupaje. Am ales costume de baie întregi colorate, cu decupaje pe talie. Am ales costume de baie cu decupaje sexy și inserții transparente de voal, în zonele decoltate - acestea sunt de-a dreptul fabuloase și trebuie să le porți, cine știe când mai revin în trend?

Am ales costume de baie cu totul, dar cu decolteu decupat atât de adânc, încât iubitul n-o să-ți mai spună că se uită în ochii tăi ca marea. Sau dacă îți va spune, nu-l vei crede! (mă refer la cel floral, desigur!). Și am ales costume de baie de înot cu mici decupaje, cât să ațâțe privirea și să transmită mesajul că până și atunci când înoți, nu renunți la sex-appeal! Ai de unde să alegi costume de baie cu decupaje sexy, dacă te decizi!

Citește și:

Modele de costume de baie cu decupaje sexy

Modele de costume de baie cu decupaje sexy

De altfel, ai de unde să alegi costume de baie întregi pentru 2018, pentru că este un trend major! Adio bikini, adio monokini, adio swimwear decoltat și expus! Acum se poartă costume de baie cu totul, însă cu nimic mai prejos!

Vara lui 2018 este sezonul în care plaja va fi plină de costume de baie întregi colorate, costume de baie sport și costume de baie de înot. Și, pentru divele absolute, ce vor să ia centrul scenei, există oricând varianta de costume de baie cu decupaje sexy. Și ca diva absolută ce mă aflu, sper că v-am spus ce voiați să aflați și mă retrag să îmi calculez bugetul, să văd mai exact câte modele îmi iau anul acesta. Pup!

Sursa foto front page – Christopher Campbell/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.