Setari Cookie-uri

Manurai reinterpretează colierul cu diamant

Manurai lansează colecția-capsulă de coliere, prin intermediul căreia celebrează simplitatea perfecțiunii, aducând un tribut diamantului, care este piesa principală a acestor bijuterii statement.

Comunicat de presă

Colierele Manurai sunt o nouă abordare asupra bijuteriei moderne. Diamantul încapsulat într-o carcasă de aur este singurul element care se observă la nivelul gâtului, acesta fiind prins cu un lanț transparent, ce se prinde cu o închietoare din aur.

Creatoarea acestor bijuterii este Raisă Stanciu, gemolog, cu experiența relevanță în piața de bijuterii românească. Pasionată de diamante, aceasta și-a dorit să aducă în atenția iubitorilor de pietre prețioase o piesă unică, ce va sublinia perfecțiunea diamantului.

Coliere Manurai

Trendul internațional este acela de a purta bijuterii cât mai simple ca design, dar care să includă o piatră valoroasă. Se poartă îmbinarea atipică de materiale și focalizarea pe elementul esențial al bijuteriei. Tocmai de aceea eu nu am ales un lanț de aur pentru colierele Manurai, deoarece mi-am dorit ca diamantul să fie singurul element pe care îl poți observa la gâtul doamnelor ce îl vor purta. Pe cât de simplu, pe atât de complex și de valoros”, spune Raisa Stanciu.

Citește și:

Colecția Manurai include trei tipuri de coliere: cu diamant alb încapsulat în carcasa de aur alb (gramaj diamant 0,06 ct, 1 gr aur 14 k); cu diamant încapsulat în carcasa de aur galben (gramaj diamant 0,06 ct, 1 gr aur 14 k) și cu diamant negru încapsulat în carcasa de aur alb (gramaj diamant 0,11 ct, 1 gr aur 14 k). Prețul colierului Manurai este de 800 ron.

Coliere Manurai

Diamantul său piatră indestructibilă-cum îi spuneau grecii antici, a devenit simbol al opulenței. Valoarea acestui mineral este strict legată de călătoria pe care această piatră o realizează până în momentul în care ajunge să facă parte din bijuteria noastră.

Diamantul ia naștere la adâncimi de peste 150 km în scoarța pământului său se formează în vulcani. Este parte din natură și putem spune că reprezintă perfecțiunea acesteia. Tocmai de aceea Mânurai alege de fiecare dată să folosească diamantul în creațiile sale. Fiecare dintre bijuteriile brandului este însoțită de un certficat de autenticitate.

Citește și:

Bijuteriile le puteți comanda pe site-ul www.manurai.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.