Setari Cookie-uri

Seturi de inele cu pietre pentru ținute Boho: fii gata de festival! 

Că tot ne apropiem cu pași repezi și dansanți de lunile festivalurilor, ce-ar fi să îți sugerez câteva variante de bijuterii pe care le poți asorta la ținuta Boho, de festival. Fie că alegi blugi, imprimeuri, rochii flu-flu sau mixuri eclectice, urbane,  aceste seturi de inele de purtat la festival vor adăuga elementul de accent în ținuta ta. Așadar, iată de ce să alegi seturi de inele cu pietre pentru ținute Boho!

Primul meu argument este că inelele sunt unele dintre cele mai șic accesorii ale acestui sezon. Sigur, designerii au propus și alte bijuterii: cercei statement la Oscar de la Renta, pandantive masive la Diane von Furstenberg, brățări lucky charm, bijuterii sculpturale la Burberry, coliere cu logo la Dolce & Gabbana sau Gucci, coliere bogate, cu piese ornamentale multe la Saint Laurent și inele masive, la Chloe.

Al doilea argument pe care îl aduc în susținerea acestor seturi de inele cu pietre pentru ținute Boho se referă la noutățile sezonului în materie de bling-bling. Iar aceste noutăți sunt perfecte pentru look-ul de festival! Mă refer la inele de purtat pe mijlocul degetului, sau la așa zisele seturi de inele midi.

Am văzut astfel de propuneri la Chloe, de exemplu. La Dior, inelele midi, purtate pe mijlocul degetului au fost acompaniate de brățări Boho, sau în stil lucky charm. La Dolce & Gabbana am găsit varianta de inel masiv cu dantelărie metalică și multe pietre, în loc de seturi de inele midi.

Citește și:

Ideea este că vara asta este dedicată și inelelor, când vine vorba de alegerea bijuteriilor. Nu au fost în centrul atenției de câteva sezoane, n-aș zice tocmai că acum ar fi vedete, însă, atunci când sunt luate în seamă, vin cu noutăți. Eu, deși ador moda ce vine cu reinterpretările clasicelor, ador și moda care aduce ceea ce n-a văzut Parisul. Sau Londra, ori New York și Milano!

Inele cu pietre purtate la mijlocul degetului – inele midi – mizează pe ele pentru look-ul de festival!

De altfel, nu puține au fost vocile care au denumit aceste seturi de inele cu pietre pentru ținute Boho drept inovații sau revoluționare, in lumea bijou-urilor. Nicio altă piesă de bijuterie nu a captat atât de multă atenție precum acest trend al sezonului cald 2018: se poartă seturi de inele midi și se poartă masiv! Nu masiv, ca aspect, însă masiv ca asortare, căci de cele mai multe ori, se așază pe mijlocul degetelor, în straturi.

Citește și:

Aceste inele cu pietre de purtat pe mijlocul degetului, se așază sub unghie,și în general vin în seturi de trei: de pus pe degetul arătător, pe cel de mijloc și pe inelar, desigur. Este cu adevărat spectaculos efectul acestor inele midi, mai ales atunci când mâinile și degetele sunt în mișcare. Tu, ca purtătoare, le vei adora și mai mult, vor atrage și atenția celorlalți, ceea ce nu-i așa în mulțimea de la concerte și festivaluri, nu e tocmai lucru rău, să ieși în evidență, din mulțime. Așa că, iată un motiv pertinent să alegi aceste seturi de inele de purtat la festival!

Tot din mulțime au ieșit în prim-plan și vedetele ce au popularizat aceste seturi de inele. Kate Moss, Rihanna, Emma Watson, Gigi Hadid au fost printre primele staruri ce au purtat în lumea virtuală și la evenimente seturi de inele midi.

Citește și:

Alege seturi inele cu pietre pentru ținute Boho și inele midi de aici

Seturi inele cu pietre pentru ținute Boho și inele midi

Seturi de inele cu pietre pentru ținute Boho, inspirate de designeri: inele cu dantelării metalice și multe pietre colorate

Rămânem la inele cu pietre de purtat pe mijlocul degetului, și vorbim despre cum s-a văzut trendul acestor bijuterii și la casele de modă, nu doar la celebrități. Dar până atunci, trebuie să știi că aceste seturi de inele midi erau printre favoritele doamnelor din perioada Renascentistă, drept simbol al diferențierii de clasă. Ai ghicit, femeile bogate le purtau pentru a se diferenția de cele sărace, mai ales că ele (cele ce alegeau inelele) aveau și mâinile îngrijite.

Dacă vrei, imaginează-te o damă în Cinquecento și poartă inele cu pietre de purtat pe mijlocul degetului! Sau, dacă vrei, poartă-le așa cum marii designeri le-au propus pentru acest sezon. Lagerfeld le-a propus pentru Chanel în variantă super subțire, cu mici pietre. Adesea purtate chiar pe unghii. De la Chanel, trecem la Beyonce, care alege adesea seturi de inele midi, pline de pietre colorate, în multiple straturi.

Citește și:

Ce ar mai fi de știut despre aceste seturi de inele de purtat la festival? Ele sunt cel mai des aurii, sau argintii. Au pietre și decorațiuni precum perle, mici inimioare, motive etnice, simboluri, inițiale, lumini micro, mici lanțuri (ce conectează inelele între ele), cristale colorate. Așa că ai de unde alege, dacă vrei să porți seturi inele cu pietre pentru ținute Boho. Extra pont: mare grijă la manichiură și la îngrijirea mâinilor, dacă alegi astfel de piese statement ce decorează zona degetelor, a unghiilor a palmelor.

Eu una, voi alege inele cu pietre de purtat pe mijlocul degetului, tocmai pentru că este o noutate și pentru că vă mai spun un secret: inelele sunt printre puținele piese de bijuterie pe care le port. Așa că vă sfătuiesc și pe voi să alegeți seturi de inele de purtat la festival, în noutățile acestui sezon.

Citește și:

Deși nu pare acum, fiind la modă, aceste seturi de inele midi, nu sunt tocmai perene. Până atunci când vor fi înlocuite de alte și alte accesorii, însă, hai să purtăm seturi inele cu pietre pentru ținute Boho sau urbane, ori retro sau minimaliste! Sunt atât de versatile!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.