Setari Cookie-uri

6 bijuterii handmade deosebite cu care n-ai cum să nu impresionezi!

Accesoriile handmade sunt aparte, deosebite și își merită locul în colecția ta de bijuterii. Vor atrage privirile tuturor, mai ales cu cât vorbim de bijuterii lucrate manual cât mai original, în idei și forme speciale, atipice, aparte.

Nu vreau să spun prea multe de gândul că a purta bijuterii handmade, create de o persoană anume care s-a muncit să le realizeze cu propriile mâini, de la ideea artistică până la pusul în practică! E ceva de-a dreptul sublim. Practic, a oferit din timpul și bucățile lui de suflet ție. :)

Așa că am ales să îți prezint cele mai drăguțe și originale bijuterii lucrate manual pe care le-am găsit de curând online. Enjoy și tu!

Cercei handmade în formă de păsări

Mi s-au părut mereu interesante coțofenele, însă nu m-aș fi gândit vreodată că ar putea lua forma unor cercei de pus în urechi. Și totuși, am găsit cercei handmade de tip stud, cu tijă și dop, realizați sub forma unor păsări coțofene, din plastic decupat astfel și apoi pictat frumos.

Citește și:

Ce-mi place mult la forma acestor cercei este că surprind păsările în zborul lor și mă trimit cu gândul la libertatea aripilor, la accesul spre înaltul cerului și al norilor. Sunt, de aceea, printre cei mai drăguți cercei handmade pe care i-am văzut. Cu atât mai mult cu cât sunt lucrați manual cu migală și atenție la detalii, dar, mai ales, foarte original!

cercei handmade decupați și pictați manual cu păsări

Vezi mai multe detalii

Colier handmade cu pandantiv trandafir real în sferă de rășină

Tot inspirat de natură, iată un colier cu pandantiv handmade cu trandafir real uscat inclus într-o sferă de rășină transparentă precum sticla! O minunăție, mai ales dacă ești apropiată mult de natură, în general.

Colierul cu acest pandantiv handmade este romantic, shabby chic, are un lanț finuț, simplu, din argint. Pare inspirat de superba poveste Frumoasa și Bestia / Beauty & the Beast. Constituie o idee de cadou superbă pentru iubitoarele de natură, flori și grădini.

Citește și:

lănțișor cu pandantiv handmade trandafir uscat în rășină

Vezi alte detalii

Inel handmade din rășină cu alge naturale inspirat de Mica Sirenă

Feeric și la fel ca pandantivul de mai sus, tot din rășină, dar acum un albastru transparent, marin, cu alge negre naturale încastrate de această dată, acest inel handmade pare desprins din inima oceanului, inspirat de minunata poveste Mica Sirenă.

Inelul este realizat manual și pare să păstreze în el o lume aparte, magnifică, de pe fundul apelor adânci, cu istorii aparte. Este potrivit femeilor originale, romantice și misterioase deopotrivă, visătoare. Dar cu siguranță ar arăta bine și pe degetele unui bărbat modern!

inel lucrat manual din rășină cu alge naturale

Vezi alte detalii

Brățară în stil Romantic Shabby Chic din cristale strălucitoare

Nu puteam crea această listă fără o piesă în superbul stil Romantic Shabby Chic: o brățară handmade foarte fin creată manual din cristale strălucitoare Swarovski diafane, elemente florale metalice, pietre semiprețioase, toate multicolore sau cu irizații în diverse nuanțe, și alte piese metalice placate cu aur de 24 de karate.

Citește și:

O astfel de brățară lucrată manual în Israel arată senzațional, indiferent ce vei alege să porți în ziua respectivă. Transformă ținuta într-una spectaculoasă, chiar și în zilele mai puțin pline de energie și chef, când nu prea ai chef să te îmbraci special. Brățara din pietre, cristale și elemente metalice placate cu aur prețios va atrage atenția asupra ei și nu te va lăsa neremarcată! E prea adorabil!

brățară handmade stil Romantic Shabby Chic Vezi mai multe detalii

Colier cusut manual în stil boem tip guler Peter Pan

O creație handmade in România, pe care ar fi păcat să o ratezi: colierul tip guler Peter Pan brodat și cusut manual cu motive florale de primăvară este senzațional și extrem de feminin și romantic!

Delicat, creat din țesături, panglică de catifea și brodat de mână cu mărgeluțe mici de nisip și ață de broderie, acest colier în stil boem se leagă la gât printr-o fundă din panglică de catifea verde crud, în ton cu verdele delicat al țesăturii brodate.

Citește și:

Este un colier handmade plin de prospețime, delicatețe și totodată puternic prin fantezie și povestea de primăvară pe care o transmite! Direct pentru decolteul tău feminin, această piesă unică, statement transformă cu mare succes orice siluetă.

colier tip Peter Pan brodat manual cu flori

Vezi mai multe detalii

Set de brățări handmade în stil boho

Dacă ești adepta stilului Boho Chic, cu siguranță acest set de brățări handmade cu aplicații florale și strălucitoare peste fâșii de piele albă ecologică (piese metalice, strasuri și flori din rășină colorată) este pe placul tău! Sunt perfecte inclusiv pentru ținute boho de vară, la festivaluri, dar, mai ales, purtate așa cum sunt în tendințe bijuteriile acum, în șiraguri multiple, în stil opulent.


Joacă-te cu ele în multiple ținute, nu doar Boho, și cu siguranță vor deveni parte de bază din accesoriile tale preferate! Sunt pline de energie, te conectează cu natura prin floricelele aplicate și conferă multă naturalețe și prospețime ținutei! Vor învălui încheietura ta într-un farmec aparte, care îți va conferi o stare de bine de fiecare dată când le vei privi! Și nu doar ție, ci și celor din jurul tău, cu care te vei întâlni!

Citește și:

set de brățări handmade stil Boho Chic

Vezi în magazin


Alege mereu să îți întregești ținuta cu bijuterii, care îți pot uneori schimba complet chiar și cea mai banală ținută! Iar dacă sunt handmade, create manual cu multă atenție și dragoste pentru frumos, vorbim deja de niște bijuterii originale fascinante, piese unice care vor atrage priviri și te vor face să te simți specială de fiecare dată cnd alegi să le porți!

Surse foto: etsy.com, ijoo.ro, roxannes.ro

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.