Setari Cookie-uri

Cum să te bucuri din plin de shopping - sfaturi practice pentru toate fashionistele

E destul de ușor să te pierzi prin toate magazinele și prin toate ofertele dacă nu știi cum să cumperi într-un mod inteligent și rapid.

shopping

Când te duci la shopping, nu e suficient să ai câțiva bănuți și timp liber. E destul de ușor să te pierzi prin toate magazinele și prin toate ofertele dacă nu știi cum să cumperi într-un mod inteligent și rapid. Iar la sfârșitul zilei vei ajunge acasă cu câteva piese de îmbrăcăminte pe care probabil nu le vei purta niciodată și cu portofelul gol. Așa că noi ne-am gândit să te ajutăm cu un articol în care îți oferim câteva sfaturi și sugestii despre cum să faci shopping în cel mai eficient mod cu putință. Iar cum știm că mereu cauți cele mai bune oferte, află că găsești pantofi casual de damă ieftini aici.

Fă o listă

Acesta este primul și poate cel mai bun sfat pe care ți-l putem da. Multe dintre noi cheltuiesc bani pe lucruri pe care nu le vor, nu le vor folosi vreodată sau pe care le vor purta de câteva ori până să le uite prin dulap. Din acest motiv, e foarte important să îți faci câteva planuri înainte și să ai o listă clară cu hăinuțe pe care știi sigur că le vei purta și care nu vor sfârși uitate prin șifonier după câteva zile. Pentru că până la urmă, vorbim despre bănuții tăi câștigați cu greu și ar fi păcat să fie risipiți.

Citește și:

Stabilește un buget

Da, un buget fix e deosebit de important atunci când ieși la o sesiune de shopping. Mulți oameni tind să cheltuiască mai mulți bani pe lucruri inutile sau neimportante, iar asta se va cunoaște la sfârșitul lunii când rămâi cu foarte puțini bani. Așa că atunci când ieși la cumpărături e de recomandat să îți stabilești o sumă pe care ești dispusă să o cheltuiești și să te străduiești să te încadrezi în aceasta. Sigur, poate îți va fi greu la început să renunți la bluza aceea drăguță sau la o pereche de pantofi superbi însă asta te va ajuta să îți stabilești prioritățile mai bine.

Plătește cash

Studiile arată clar că oamenii tind să scoată cu până la 50% mai mulți bani din portofel atunci când plătesc cu bucata aceea magică de plastic, fie că e un card de credit sau unul de debit. E psihologic, până la urmă. Parcă simți că dispui de un buget nelimitat atunci când plătești cu cardul, nu-i așa? Așa că odată ce lista de cumpărături e gata și ți-ai stabilit și un buget, ai grijă să plătești cu cash pentru că da, comisioanele pe care le plătești băncii de fiecare dată când faci o tranzacție sunt cât se poate de reale.

Citește și:

Mergi singură la cumpărături

Da, știm, e mai distractiv să ieși la cumpărături însoțită. Mai discuți ultimele bârfe, mai comentezi o ținută proastă, mai ceri o părere… Însă o prietenă alături de tine printre rafturi de pantofi și haine nu e decât un complice la crimă. De ce? Pentru că te poate influența nu numai să îți cumperi lucruri de care nu ai nevoie dar te și poate împinge să ieși din bugetul deja stabilit sau din lista de cumpărături pe care ai făcut-o.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.