Setari Cookie-uri

Advertorial Costume de baie care se poartă vara aceasta: pe care și de unde să le iei

Sunt foarte multe costume de baie care se poartă vara aceasta, dar, ca să îl alegi pe cel care va fi pe val – și la propriu, și la figurat – ai nevoie de un “ghid de selecție”. Îl găsești mai jos!

Cum nu îți poți imagina iarna fără cel mai cool palton, nici vara nu are același farmec fără niște costume de baie care să-ți pună în evidență bronzul. Însă, sub asediul unei avalanșe de informații – vezi peste tot modele, culori, texturi, imprimeuri – devine o misiune foarte grea să decizi exact care dintre toate aceste costume de baie care se poartă vara asta îți va veni cel mai bine și de care e recomandat să stai departe.

Criteriile pe care trebuie să le ai în minte când mergi la cumpărături sunt forma corpului tău, înălțimea, stilul personal, culorile care te avantajează, imprimeuri în trend, țesături, dar și prețuri și tendințe.

Tezenis a croit colecția de costume de baie dedicate verii 2018 ținând cont de toate acestea și, mergând în magazinul din AFI Cotroceni, vei avea ocazia să-ți compui “garderoba de plajă” din cele mai potrivite modele. De la stilul boho la cel rock, de la culorile Marocului la nuanțe electrice, de la imprimeuri florale la costume monocrome, Tezenis are o soluție pentru orice stil în care te regăsești și alături de care vei face furori pe plajă sau pe marginea piscinei.

Costume de baie care se poartă vara această: imprimeuri florale, talii înalte, bustiere, culori neon

Costum de baie Tezenis

Sutien 79,9 lei, slip 44,9 lei

Dacă ești o fire romantică și asociezi vara cu un apus de soare, din selecția de costume de baie care se poartă vara aceasta, cel mai bine ți se vor potrivi cele cu influențe retro: linia slipilor urcă spre talie, punând-o în evidență în cel mai senzual și feminin mod cu putință. Și sutienele au fost reinventate în colecția Tezenis și au un design foarte cochet: bustierele avatanjează atât un piept generos, cât și sânii mici și conferă un aer nonșalant și picant celor care le aleg.

Costume de baie Tezenis

Sutien 79,9 lei, slip 44,9 lei

Dacă ai un corp atletic, ai fost toată primăvara la sală și vrei să îți arăți abdomenul în toată splendoarea lui sau dacă pur și simplu vrei să te bronzezi cât mai amplu, fără dungi sau zone neexpuse la soare, poți alege costumele de baie din două piese, cu slipi care nu urcă mai sus de bazin și cu sutiene balconette, fără bretele.

Costume de baie Tezenis

Sutien 79,9 lei, slip 54,9 lei

Pentru fetele minione, recomandate sunt costumele cu imprimeuri florale, care concentrează atenția privitorilor pe linia mediană a corpului și distrag, implicit, atenția de la înălțime. De asemenea, pentru fetele care vară nu dorm, ci dansează pe plajă până în zori, cea mai bună alegere o reprezintă costumele de baie în culori neon, care vor fi imposibil de ignorant purtate pe sub rochiile de dantelă sau transparente, indispensabile la festivalurile verii.

Top star: ce model va face vara cu adevărat hot

Printre nenumăratele costume de baie care se poartă vara asta, locul de cinste le este rezervat celor întregi! Un astfel de model acoperă suficient de mult cât să pună la dulce încercare imaginația vecinilor de plajă sau a celor care te privesc din piscină și, deopotrivă, descoperă suficient de puțin cât să nu pari nicio clipă prea îndrăzneață și lipsită de mister. În plus, un costum întreg oferă avantajul de a acoperi micile imperfecțiuni și de a evidenția linia corpului într-un mod elegant, stilat, demn de o lady!

Costume de baie intregi

Costum de baie intreg Tezenis 89,90 lei

Cele negre te vor tranforma instantaneu într-o felină estivală, în timp ce imprimeurile florale vor aminti de fervoarea tradițional italiană.

Costume de baie Tezenis

Astfel, pentru a afla care dintre costumele de baie care se poartă vara asta e ideal pentru tine, cel mai bine e să mergi în magazinul Tezenis din AFI Cotroceni și să probezi cât mai multe. Cel care te va face să zâmbești odată ce l-ai îmbrăcat este câștigătorul! E cel mai eficient test! 🙂

Niciuna dintre noi nu vrea să poarte ceva ce nu o face să se simtă bine și reacția pe care o ai în cabina de probă e esențială în procesul de selecție. În plus, poți descoperi că te avantajează modele pe care inițial nici nu le luai în calcul, în timp ce acelea despre care credeai că îți vor veni perfect nu sunt cele care se potrivesc cu adevărat siluetei tale.


Kudika
4 Iunie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.