Setari Cookie-uri

LEVI'S dă startul ținutelor de vară

Vedetele internaționale au fost surprinse purtând ținute LEVI'S la Coachella, unul dintre cele mai cool festivaluri de muzică din lume.

Comunicat de presă

Când vorbim despre festival internațional de muzică de mare succes, spunem Coachella, eveniment la care s-au strâns toate vedetele internaționale și ne-au arătat cele mai cool ținute de festival.

Unul dintre punctele de atracție ale mult așteptatului eveniment a fost brunch-ul găzduit de LEVI'S, la hotelul Colony Palms din Palm Springs.

Într-o atmosferă relaxată, asigurată de mix-uri de vară, zeci de vedete și-au dat întâlnire pentru a celebra cultura pop. Pentru că influențele LEVI'S în industria muzicală au rădăcini consacrate, ținutele vedetelor au avut amprenta universului denim, venind cu o avanpremieră a noii colecții LEVI'S pentru sezonul de vară.

Printre cei prezenți la brunch-ul Levis s-au numărat modelele Bella Hadid, Hailey Baldwin, Joan Smalls și extravagantul rapper Snoop Dogg, care a mixat hit-uri faimoase, precum ”California Love”. Printre numeroasele personalități aflate la eveniment se numără și Heron Preston, Brooklyn Beckham, Romee Strijd sau Chloe Kim.

Citește și:

Propunerea LEVI'S pentru sezonul de vară include iconicii 501 scurți sau noii baggy jeans, care aduc ținutelor un aer specific anilor '90. În partea de sus domină logo-urile și nimic altceva! Pentru că singura regulă a ținutelor de festival este că nu există reguli, poți încerca orice, de la body-uri și până la bustiere și tricouri. Nu uita să pui pe tine și o jachetă, pentru momentele în care soarele va apune. Accesoriile sunt toate practice, iar pantofii confortabili, pentru o zi plină de distracție.

Indiferent de ce ținută alegi să porți, poti mixa cu originalitate produse iconice Levis LEVI'S: Trucker Jacket, 501 Skinny și 501 T Jeans, 501 Shorts, pe care le poți reinterpreta in stil propriu în funcție de preferințe. Așa s-a întâmplat și în cazul vedetelor prezente la Coachella, care au avut ocazia să își personalizeze produsele preferate la Levi’s Tailor Shop. Fie că vorbim despre petice cusute sau metode precum serigrafie, aerografie, ținutele acestora au arătat influența brand-ului asupra culturii și muzicii pop. La acestea s-au adăugat și tricourile, fustele și bluzele personalizate, care au întregit ținutele vedetelor îmbrăcate în Levi’s.

Citește și:

Coachella este un festival anual, care se desfășoară în deșertul Californian. Acesta este cunoscut ca unul dintre cele mai mari și râvnite festivaluri de muzică din lume. Ajuns la a 19-a ediție, festivalul este gazda oficială a celor mai în vogă artiști ai momentului și a celor mai mari iubitori de distracție și libertate.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ By Halfpoint

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.