Setari Cookie-uri

6 piese de încălțăminte care nu trebuie să-ți lipsească din dulap vara asta

Cum vara asta se anunță una deosebit de călduroasă, trebuie să știi ce încălțăminte să alegi ca să te simți bine și să arăți și mai bine.

incaltaminte de vara Vara deja ne bate la ușă și aduce cu ea vreme minunată, mult soare și o dorință arzătoare de ne aventura într-o țară străină, pe o plajă cu nisip fin sau într-o drumeție. Și cine îți e mereu alături în aceste momente? Pantofii, exact! Iar cum vara asta se anunță una deosebit de călduroasă, trebuie să știi ce încălțăminte să alegi ca să te simți bine și să arăți și mai bine. Așa că citește mai departe și află care sunt cele 6 piese de încălțăminte care nu trebuie să îți lipsească din garderobă vara asta.

Sandalele

Frumoasele sandale trebuie să fie vedetele oricărei ținute vara asta. Elegante sau casual, pline de accesorii sau simple, ele îți vor completa frumos orice outfit și te vor face să te simți ca un star de cinema, indiferent de vreme și temperatură. În plus, găsești atâtea modele de sandale ieftine de la De Luat, încât ar fi păcat să nu deții măcar 3-4 perechi pe care să le asortezi la un outfit de zi sau la o rochie elegantă de seară.

Citește și:

Balerinii

Balerinii sunt probabil cea mai versatilă piesă de încălțăminte pe care poți să o deții. Se potrivesc perfect la o ținută office, la una casual dar și la o rochie de seară elegantă. Sunt ușori și comozi, perfecți pentru fetele și femeile care nu se simt bine pe tocuri dar vor să arate elegant și sofisticat indiferent de ocazie.

Sneakerșii

În ultima vreme, încălțămintea sport a reintrat în forță în lumea modei. Îi poți purta la orice fel de ținută și la orice fel de ocazie. Sunt la fel de comozi precum balerinii însă puțin mai pretențioși, în funcție de culoare și model. Poți purta o pereche de adidași albi la un costum elegant sau o pereche de sneakerși cu platformă la jeanși și un tricou lejer.

Botinele

Știm, botinele nu sunt tocmai cea mai potrivită alegere pentru o zi călduroasă de vară însă noi nu discutăm despre cele clasice. Poți încerca în schimb să investești într-o pereche de botine decupate, dintr-o piele subțire și comodă. Se vor potrivi perfect la un outfit office sau chiar la o pereche de mom jeans cu o jachetă subțire.

Citește și:

Saboții

Saboții sunt combinația perfectă între o pereche confortabilă de papuci și o pereche elegantă de pantofi. Iar pentru o sugestie puțin mai neobișnuită de outfit, noi îți sugerăm să îi combini cu o pereche de blugi sau pantaloni evazați cu talie înaltă și o cămașă lejeră, neagră sau albă. Adaugă și o pălărie de paie în combinație și ai obținut o ținută perfectă atât pentru o plimbare în parc cât și pentru o zi la birou.

Pantofii Oxford

O pereche de pantofi Oxford nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, indiferent de anotimp. Sunt perfecți pentru o ținută de birou dar și pentru una nerdy-chic, compusă dintr-o fustă în carouri, o cămașă albă și o pereche de șosete până la genunchi.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.