Setari Cookie-uri

7 greșeli pe care le faci când îți alegi costumul de baie

Înainte de a te hotărî asupra unor piese noi pentru garderoba ta de vară, trebuie să pleci de la cea mai simplă idee posibilă: nu există costume de baie pentru anumite corpuri.

costume de baie
Pentru că am intrat în sezonul vacanțelor de vis la mare, la piscină sau pe insule exotice, știm că vei intra și tu în febra căutărilor pentru un costum de baie potrivit acestui sezon. Înainte de a te hotărî asupra unor piese noi pentru garderoba ta de vară, trebuie să pleci de la cea mai simplă idee posibilă: nu există costume de baie pentru anumite corpuri. Orice îți poate veni foarte bine, dacă știi cum și ce să cauți. Sunt însă anumite situații stânjenitoare la care costumul tău de baie pentru această vară te pot expune, motiv pentru care trebuie să fii puțin atentă.

7 greșeli pe care le faci când îți alegi costumul de baie:

1. Porți an de an același costum de baie

Acea pereche de bikini ți-a venit perfect și arăta impecabil în prima zi în care ai purtat-o, dar a cam venit vremea să treci la ceva nou. Și asta pentru că un bikini este elastic, iar acest material începe să se lase, cu timpul, fiind uzat peste ani. Această vară ar trebui să fie momentul în care începi să cauți noi costume de baie care să se potrivească perfect stilului și preferințelor tale.

Citește și:

2. Nu încerci stiluri noi niciodată

Ai curajul să îți depășești alegerile clasice pentru noul costum de baie. Poate că ești îndrăgostită de topul vechi triunghi, dar poți încerca ceva nou acum, precum un top cu un umăr sau unul Bandeau. Ai putea rămâne surprinsă să vezi că sunt multe alte modele care arată spectaculos pe formele tale.

3. Nu îți iei costume de baie în funcție de activități

Vacanța la mare, pe plajă, nu înseamnă doar bronz, șezlong și o băutură rece. Poți aprecia și alte activități speciale pentru plajă, precum voleiul, surfing sau alte sporturi nautice spectaculoase. În acest caz, va trebui să îți alegi nu unul, ci mai multe costume de baie, care să se potrivească fiecărei activități pe care ai plănuit-o. Nu ai vrea să te trezești după o cursă cu jetski-ul că slipul și topul nu mai stau foarte bine pe tine atunci când vei dori să înoți.

Citește și:

4. Topul nu are destulă susținere

Dacă te bucuri de un bust generos, fii atentă atunci când îți alegi topul, să aibă susținere bună și, desigur, să nu te jeneze la spate.

5. Crezi că un costum one-piece e demodat

Poate că în trecut costumele de baie dintr-o singură piesă erau preferate de multe femei, dar asta nu înseamnă că moda lor a trecut. Dacă vei căuta cu atenție, vei descoperi modele extrem de sexy, pentru planurile tale de vacanță din această vară.

6. Îți iei slipuri prea mari

Multe femei aleg să-și cumpere slipuri prea mari tocmai pentru a evita situația stânjenitoare de a se simți jenate pe plajă, dacă acestea ar fi prea strâmte. Din nefericire, acestea se pot lăsa atunci când vei ieși din apă sau, mai rău, ar putea chiar să cadă.

Citește și:

7. Nu crezi că o pereche de bikini ar sta bine pe tine

În primul rând, o pereche sexy de bikini arată bine pe oricine. Altfel, dacă ai un stil mai conservator și nu vrei să arăți prea multă piele la plajă, apelează la o pereche cu talie înaltă.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: wavebreakmedia

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.