Setari Cookie-uri

Cum să fii chic la piscină

Câteva sugestii pentru a fi chic în 2018 la o petrecere care presupune bălăceala.

piscina Bărbații nu pun atât de mult preț pe aspectul lor în vacanță. Pentru ei, e simplu să fie gata de plajă, o pereche de slipi sau boxeri e cam tot de ce au nevoie. Pentru noi, femeile, care cântărim minute bune până să ne alegem outfit-urile, chiar și o ieșire la piscină ne poate da mari bătăi de cap. Ne-am gândit că ți-am fi de mare ajutor dacă ți-am da câteva sugestii pentru a fi chic în 2018 la o petrecere care presupune bălăceala. Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească.

Protecția

Nimic nu e mai neplăcut decât un ten alergic la soare sau o piele înroșită de razele puternice de lumină. Pentru a te asigura că îți protejezi organismul de razele UV, care îți pot crea mari probleme de sănătate, nu uita crema de protecție solară când te pregătești de o zi alături de prieteni la piscină. Dacă e prima dată când faci plajă anul acesta, asigură-te că pe flaconul de cremă este trecut un indice de protecție cât mai mare, cum este SPF 50. Contrar credinței populare, pielea ta va căpăta o culoare de bronz plăcut chiar dacă folosești o protecție.

Citește și:

Și dacă tot vorbim de sănătate, nu uita să porți și o pereche de ochelari de soare pentru dame. Reflexiile razelor în apa piscinei pot fi extrem de dăunătoare pentru ochii tăi, atât pe termen scurt, când pot apărea mâncărimi sau lăcrimări în exces ale ochilor, cât și pe termen lung, când vederea ta poate suferi transformări grave, chiar până la pierderea acesteia, parțial sau total.

Dacă vei sta în soare între orele 11.00 și 16.00, poartă pe cap o pălărie cu borul larg, care să suplimenteze protecția în fața soarelui, atât pentru ten, cât și pentru ochi.

Un costum de baie dintr-o singură piesă

O ieșire la piscină nu trebuie să fie neapărat o ocazie pentru a sta la plajă, cât mai degrabă una pentru socializare și distracție în apă. De aceea, nu e necesar să porți un costum de baie din două piese, ci mai degrabă ar fi indicat să optezi pentru cel întreg. Opțiunile pe care le ai la dispoziție sunt suficiente pentru a alege o variantă care să te scoată din anonimat. De la cele decupate, la cele cu diverse printuri, până la cele care se prind cu bretele inedite. Ideal ar fi să mergi la sigur, cu un costum de baie care pur și simplu se mulează perfect pe formele tale și care te avantajează, în funcție de corpul tău. O femeie sexy este cea care are încredere în ea și care se simte bine în ceea ce poartă!

Citește și:

Accesoriile

Când vorbim despre accesorii pentru plajă sau piscină, nu ne referim la bijuterii, pentru că acestea sunt total contraindicate, dacă vrei să faci o impresie bună. În primul rând, pentru că riști să le pierzi în apă, și în al doilea rând pentru că nu se asortează bine cu o ținută foarte lejeră. Accesoriile de plajă ideale sunt o pereche de papuci inedită, poate cu volane sau în culori îndrăznețe, o bentiță delicată, care să îți țină părul strâns, și o geantă de plajă foarte colorată, în care să îți poți ține loțiunea de plajă și, eventual, telefonul mobil.

Nu uita că o activitate așa cum este distracția la piscină presupune ca machiajul să lipsească de pe ten, iar părul să fie purtat cât mai natural, cel mai bine prins. Poți opta, cel mult, pentru un mascara rezistent la apă și un coc simplu ori un pony tail pentru păr, ca să nu atragi atenția asupra ta în mode negativ. Bucură-te de vară și de timpul liber alături de prietenii tăi!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.