Setari Cookie-uri

Top rochii de seară lungi și ample cu cele mai spectaculoase imprimeuri opulente

Rochiile de seară… ce bucurie să pleci în căutarea lor. Recunoaște, nu este nicidecum vorba despre stres, oricum ai privi lucrurile. Până la urmă ce poate fi mai provocator și plăcut decât să probezi haine, mai ales rochii? Shopping-ul este o terapie sau așa ar trebui să privești ideea de cumpărături. Dacă ai ceva nelămuriri despre ce se mai poartă, am vrea să te direcționăm către rochiile de seară cu imprimeuri opulente și originale.

Atunci când cauți o rochie pentru petreceri, faptul că ai atât de multe variante nu ajută prea mult. Trebuie să ții cont de foarte multe criterii, dar asta nu înseamnă că dacă deja știi ce culoare cauți sau ce model crezi că ți s-ar potrivi, treaba este mai ușoară. Dimpotrivă. Și uite așa, cumva, îți îngreunezi singură treaba. Am spune că o idee super bună este să optezi pentru rochiile de seară cu imprimeuri.

Lungi, ample, mari și impunătoare. Așa ar trebui să fie rochiile de seară dacă vrei să îți asiguri o apariție memorabilă și de efect. Bine, bine, până să te gândești cât de bine vei arăta și cum vei atrage privirile, mai credem că este important și să te simți bine în modelul ales - de la combinații de tonuri, până la croială și design, material și aplicații.

Citește și:

Iată de modele rafinate am găsit noi dintre care să alegi pentru petrecerile din vara asta - ideale și în spații închise, dar și în aer liber.

Rochie lungă de seară cu imprimeuri grafice elegante

Cele două rochii de seară cu imprimeuri găsite de noi sunt pur și simplu spectaculoase. Sunt modele de lux cu croi cloș, cu decolteu și cu spatele gol. Nu au mâneci și dau impresia sunt făcute din două piese, combinate cu bun gust.

Sunt conturate în nuanțe vibrante, de sezon - verde și albastru, în variații luminoase. Am spune că sunt rochii care se pot purta la orice gale pretențioase. Pur și simplu arată extraordinar grație imprimeurilor grafice.

rochie lunga si ampla cu modele grafice

Vezi detalii aici

Rochie maxi de seară cu imprimeu tropical / exotic cu frunze

Visezi la vacanță, la liniște, la un concediu pe plaje. Ai putea să aduci marea și palmierii la tine, până te poți bucura de o vacanță. Și uite așa poți alege să promovezi idea de relaxare, îmbrăcând un model cool și fresh de rochie, unul care imită un imprimeu tropical cu frunze.

Citește și:

Că este cu mâneci lungi sau cu mâneci scurte, o astfel de rochie cu motive exotice este maiestuoasă. Se vede minunat mai ales în mișcare și te lasă să te afișezi ca un adevărat fashion icon.

Rochie maxi de seară cu imprimeu tropical cu frunze 

Urmareste informatii

Rochie lungă amplă de seară cu imprimeu floral bogat

Dacă într-adevăr îți plac florile, apăi arată asta fără să te eschivezi. Pur și simplu poartă cu o atitudine veselă rochii care te fac să te simți ca și cum ai fi pășit într-o grădină parfumată. Nu se impun restricții - rochiile lungi și ample cu imprimeuri florale bogate arată deosebit pe orice siluetă.

Maschează orice imperfecțiuni de care te temi, pentru că atrag atenția asupra desenelor îmbelșugate, care mai de care mai atrăgătoare și gingașe. Destul de faine, nu?

rochie lunga de seara cu imprimeuri florale

Descopera pret

Citește și:

Rochie lungă maxi de seară cu imprimeu floral roz

Se poartă rozul! Mai întâi de toate să scăpăm de conceptul ăsta că rozul este doar pentru copile. Până la urmă este o culoare grațioasă, frumoasă în orice formă ai alege să o porți - mai închisă, mai deschisă. Și dacă se și combină cu niște flori, să vezi cum rochii cum rochiile cu imprimeu floral roz devin un trend.

Sunt rochii simpatice și drăguțe care întineresc, care denotă jovialitate și încredere, dar mai ales o poftă nebună de viață și de distracție.

Rochie lungă maxi de seară cu imprimeu floral roz

Vezi aici informatii

Rochie lungă de seară cu imprimeu colorat cu model geometric

În ceea ce privește rochiile de seară lungi cu imprimeuri modele geometrice, aici ai nevoie de ceva îndrăzneală. Cel puțin în ceea ce privește modelele găsite de noi, care sunt oricum dar nu simple.

Citește și:

Sunt ținute scumpe ca înfățișare și creionate cu migală în ceea ce privește design-ul, motive suficiente ca să le porți. Printurile sunt extrem de complexe și de interesante, foarte bine conturate și perfecte ca veșminte de cocktail-uri sau la serate.

rochie de seara cu modele si desene geometrice

Urmareste informatii

Am dat prrea multe opțiuni, nu? Dar așa este bine, ca să ai de unde să alegi. Rochiile cu imprimeuri - că sunt cu forme grafice, cu modele geometrice sau cu detalii florale - sunt frumoase, sunt originale.

Avem încredere că vei ști ce să alegi și că ai pus ochii pe o ținută în care ai încredere și care ți se potrivește. Oh, și nu uita de pantofiori, dacă vrei să faci un outfit complet. Preferabil să fie cât mai simpli.

Sursa foto Front Main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.