Setari Cookie-uri

Rochia albă - vedeta verii

Când vine vorba de vară, vedeta de necontestat e rochia albă.

rochia de vara Când vine vorba de vară, vedeta de necontestat e rochia albă. E simplă, sclipitoare și îți complimentează frumos bronzul după o zi de plajă. Însă cu o piesă atât de clasică, mereu există riscul să te aventurezi din greșeală într-un teritoriu fie demodat fie prea copilăresc. Totul stă în detalii. Nu e suficient să alegi o rochie și să o îmbraci. Ai nevoie de accesorii și încălțăminte care să o scoată din anonimat și să îți ofere un look fresh și stilat, perfect pentru o zi călduroasă de vară.

Jacheta din denim

O jachetă din denim va fi accesoriul perfect pentru o rochie albă midi. Alege o jachetă într-un albastru deschis și accesorizează cu un colier auriu, o geantă roșie și o pereche de adidași sau sandale comode. Iar dacă nu vrei să investești prea mult în încălțăminte, află că poți comanda aici sandale fără toc ieftine.

Citește și:

Trench-ul, perfect și pentru vară

Mai exact, trench-ul fără mâneci, atât de elegant și stilat. Alege unul într-o nuanță de fildeș sau bej și pune-l peste o rochie albă dreaptă. O eșarfă de mătase în jurul gâtului și o pereche de teniși complet albi vor completa perfect outfitul și te vor face să arăți de milioane.

Simplu dar plin de viață

Dacă ești mai îndrăzneață, alege o rochie albă decupată în talie și decoltată. Iar pentru a o scoate din anonimat nu ai nevoie decât de o pereche de sandale colorate (fie cu ciucuri, fie cu pietricele) și niște brățări supradimensionate în nuanțe vii. Mai adaugă în combinație și o geantă din paie și ai devenit instant vedeta orașului.

Rochia-tricou, perfectă pentru orice ocazie

Citește și:

Pentru un look casual și relaxat, încearcă o rochie-tricou. Combinată cu o pereche de adidași, rezultă într-o combinație cu care nu vei da greș niciodată. Poți adăuga o jachetă din denim pe deasupra sau poți purta rochia ca atare însă nu uita să adaugi în combinație o șapcă neagră și o geantă supradimensionată din pânză.

Eleganță la superlativ

O rochie albă cu detalii din dantelă va arăta superb sub un sacou alb. Iar ca look-ul să fie complet, adaugă și o geantă albă, o pereche de pantofi argintii și niște ochelari de soare în aceeași nuanță. Vei obține astfel un outfit perfect pentru o întâlnire, o zi la birou sau o cafea într-o locație selectă.

Influențe boho

Pentru serile răcoroase de vară, avem sugestia perfectă. O simplă rochie albă va arăta superb combinată cu o jachetă subțire într-o nuanță pământie de verde și o pereche de botine maro. Iar dacă vrei să adaugi și o pată de culoare, îți sugerăm o geantă roșie și o pălărie cu bor lat, decorată cu flori.

Citește și:

Chic și delicat

Dacă ești adepta stilului foarte feminin, alege o rochie albă cu detalii tricotate și marchează-ți talia cu o curea neagră. Încalță o pereche de espadrile negre pentru un plus de confort și adaugă și o geantă-plic cu imprimeu leopard.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.