Setari Cookie-uri

Body-ul Levi's, un must have al sezonului de vară

Body-ul Levi's intră în acest sezon pe lista de must-have a oricărei iubitoare de modă! Aflat la intersecția dintre stilul sport și trendul logo-urilor vizibile, body-ul Levi's este un articol vestimentar foarte versatil pentru garderoba de vară, putând fi inclus atât în ținutele casual, de zi, cât și în ținutele de seară.

Comunicat de presă

Vedete internaționale precum Maria Pombo și modelul Stefanie Giesinger și-au însușit deja acest item și îl folosesc în cele mai îndrăznețe și cool combinații. Aflat la intersecția dintre stilul sport și trendul logo-urilor vizibile, body-ul Levi’s este un articol vestimentar foarte versatil pentru garderoba de vară, putând fi inclus atât în ținutele casual, de zi, cât și în ținutele de seară

Body Levi's

Venind în trei culori care atrag inevitabil privirile, inclusiv alb cu logo roșu; roșu cu litere albe Levi's și o variantă de inspirație sportivă, cu roșu, alb și albastru și inscripția Levi's - există o opțiune pentru fiecare tip de ieșire: de la picnicuri în parc până la festivaluri, sau chiar clasicele cine în aer liber de sâmbătă seară. Body-ul poate fi purtat cu o fustă din denim sau cu iconicii 501 scurți, asortați cu încălțări ușoare, pentru o ținută de zi, sau în combinație cu o pereche de 501 Skinnies, un Trucker jacket și tocuri pentru seară. Datorită croielii și a materialului din care este realizat, body-ul Levi's accentuează liniile și formele siluetei, oferind ținutelor un aer relaxat, perfect pentru vibe-ul verii.

Citește și:

Haine Levi's

Despre Levi's

Brand-ul Levi's exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi's au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.