Setari Cookie-uri

Cele mai tari piese unisex pentru cupluri: economie în 2!

Atunci când faci shopping ai nevoie de multă răbdare. Nu de alta, dar opțiunile sunt atât de diverse, că îți vine aproape imposibil să alegi ceva, încât ai nevoie să te sfătuiești cu cineva. Dacă prietena cea mai bună nu poate ajunge la ședința de cumpărături, atunci îl iei pe el cu tine. Și de cele mai multe ori nu găsești așa ușor ceva să îi placă și lui. Lucrurile se schimbă când este vorba despre piesele vestimentare unisex.

Știți care este lucrul cel mai interesant când este vorba despre hainele unisex? Faptul că el și ea - cuplul care face cumpărături - vor putea face economii. Nu doar financiare, dar și de timp și răbdare, pentru că se vor scuti de umblatul prin online și offline.

Ce face îmbrăcămintea unisex extrem de populară este faptul că este un trend relativ nou. Femeile nu au purtat dintotdeauna pantaloni și nici bărbații nu au fost primii care au purtat pantofii cu toc. Doar că aici nu este vorba despre schimbările sociale de-a lungul istoriei modei, este vorba despre altceva. Și anume despre piesele vestimentare care se pot purta de amândoi - femei și bărbați - fără să pară nepotrivit pentru niciunul dintre ei. Pentru că acestea sunt croite să fie ideale pentru ambii. Nu chiar o revoluție fashion, dar un lucru demn de luat în seamă.

Citește și:

Dacă nu ne crezi pe cuvânt, îți dăm mai jos câteva exemple care să te convingă. Că până la urmă nu crezi până nu vezi, nu?

Pantofi sport unisex: modele de teniși pentru amândoi

Tenișii se poartă pentru că sunt super comozi. Și dacă amândoi sunt firi sportive, atunci ar fi păcat să nu se opteze pentru pantofi sport unisex pentru sesiunile de alergare prin parc, pentru plimbări sau pur și simplu pentru zi de zi.

Eh, bine, nu exagerăm și spunem să fie la fel, dar se poate alege același model în culori diferite, dar unde ar mai fi distracția? Esențialul este că încălțămintea unisex are ceva în comun: ideea de comoditate, de relaxare și variante multiple dintre care să se aleagă.

pantofi sport unisex

Vezi modele

Haine unisex pentru cupluri: halate de baie

Halatele de baie unisex - aici nu ar trebui să surprindă. Sau cel puțin așa ar trebui să spunem când toate halatele de baie ni se par la fel, nu? Doar că unele modele se diferențiază de cele pentru femei de cele pentru bărbați.

Citește și:

Noi am găsit câteva halate care să țină de cald după o baie rapidă și care se pot îmbrăca fără restricții. Faptul că sunt din bumbac le face și mai interesante, iar culorile neutre chiar ni se par o idee cool.

haine unisex pentru cupluri

Vezi modele

Ceas de vară unisex în modele multiple

Să spunem că ai nevoie să alegi un ceas pentru o persoană dragă, doar că nu știi întocmai care i-ar fi preferințele, deși se presupune ca o cunoști de mult timp. Un ceas ar fi o opțiune ideală, iar dacă ai frământări că nu alegi ce trebuie, modelele de ceas unisex sunt o opțiune ideală cu care nu poți da greș.

De la design elegant, până la cel sport, este imposibil să nu îți sară în ochi unul care să nu se plieze cu personalitatea norocosului sau fericitei care îl va primi. Astfel nu va mai avea nicio scuză să întârzie la întâlnirile programate.

Citește și:

ceas de vara unisex

Vezi modele

Șosete unisex cu model și print grafic

Cât de frumoase sunt aceste șosete unisex! Bine, bine, știm ce o să spui: cum să poarte un bărbat ciorapi atât de colorați? Dar frumusețea lor nu stă doar în “desenele” care nu par chiar masculine, ci mai degrabă în imprimeurile care sunt oricum, dar nu plictisitoare.

Crede-ne, aceste șosete unisex vor fi apreciate și de cei mai pretențioși pentru că au ceva aparte care invită la zâmbete și mulțumiri. Nouă ni s-au părut tare simpatice - și nu poți spune prea des asta despre astfel de accesorii.

sosete unisex

Vezi modele

Rucsacuri și ghiozdane unisex

Extrem de practice, rucsacurile, gențile și ghiozdanele unisex sunt tot ce ai nevoie într-o zi aglomerată. Pe lângă utilitatea de a îți depozita tot ce ai nevoie de-a lungul unei zile aglomerate, acestea sunt gândite să arate și fain.

Citește și:
  • Ploaia este remake-ul ce va cuceri playlisturile toamna aceasta
  • E ok să fii Singur acum - Randi
  • Havana lansează Define

În principiu sunt modele sport lejere. Se pot folosi pentru laptopuri, pentru bagajul zilnic, pentru vacanțe sau plimbări. Sau faceți cu schimbul când purtați doar unul (cel mai probabil îl va purta mai mult el).

Rucsacuri si ghiozdane unisex

Vezi modele

Știi când a apărut “mișcarea” unisex? În 1968, pe scenele de modă de la Paris, când diverși designeri lansau haine care nu aveau un gen anume țintă. Colecțiile unisex se remarcă prin simplitate credem noi, iar asta nu este deloc rău. Dimpotrivă, faptul că se croiesc haine care să se potrivească amândurora este grozav, mai cu seamă că îi avantajează pe amândoi. Industria textilă a învățat să se adapteze și asta se vede și ne bucură.

Plus că această opțiune face ca alegerile de cadouri să fie mai ușoară atunci când vine vorba să te orientezi către haine sau încălțăminte, pentru că până la urmă unisex înseamnă siguranța că ai optat pentru ceva grozav.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.