Silk Garden Party 2018: lansarea noii colecții Silk Essentials

Silk Garden Party 2018: lansarea noii colecții Silk Essentials

Designerul Laura Hîncu a lansat pe 21 iunie 2018, în cadrul celei de-a treia ediții a Silk Garden Party, prima linie de accesorii premium din mătase pentru bărbați, dar și noua colecție de piese esențiale pentru garderoba feminină. Cele două linii semnate Silk Essentials sunt disponibile online pe www.shop.laurahincu.ro.

Comunicat de presă

Silk Essentials MAN include accesorii clasice care completează orice ținută și definesc stilul unui gentleman veritabil. Papionul, cravata clasică, cravata de tip ascot, eșarfa, batista, brâul, fularul din cașmir, butonii din mătase și argint și eșarfa din cașmir și mătase, alături de pălăria de vacanță din sinamay realizată în colaborare cu Kristina Dragomir și de pinii pentru sacou realizați împreună cu Magnolia Atelier, formează prima linie pentru bărbați lansată sub brand-ul Silk Essentials.

Silk Essentials MAN

Cele 35 de piese ale noii colecții pentru femei se înscriu în două direcții principale: prima aduce texturi fluide și foarte feminine precum voalul și satinul din mătase, iar cea de-a doua este a pieselor arhitecturale interpretate minimalist, create din texturi rigide dar extrem de elegante, de tafta și mikado. Unele piese sunt realizate din amestec de mătase cu alte fibre naturale de bumbac sau cașmir.

Propunerile designerului Laura Hîncu pentru noua colecție Silk Essentials includ toate categoriile de piese vestimentare potrivite atât pentru garderoba de zi cu zi, cât și pentru evenimentele speciale.

Silk Garden Party

Silk Garden Party 2018 a marcat, de asemenea, aniversarea celor doi ani de Silk Essentials shop.laurahincu.ro. Alături de Laura Hîncu, la eveniment au participat personalități din televiziune, muzică și , care au purtat creațiile designerului: Albertina Ionescu, Diana Munteanu, Giulia, Corina Caragea, Olimpia Melinte, Eli Roman, Claudia Pavel, Iulia Verdeș, Crina Abrudan, Maria Radu, Marinela V. Ardelean, Maria Andrei.

Alte personalități prezente la eveniment au fost Valentin Butnaru, Geanina Ilieș, Alex Vang, Adrian Nartea, Cristina Cioran, Vlad Huidu.


Kudika
25 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri