Setari Cookie-uri

Rochii de vis pentru toate chipurile feminității

Rochii care îmbracă și subliniază personalitatea.

rochii de vis
Uneori ne simțim prințese, alteori femei fatale, într-o zi dorim să fim răsfățate ca niște fetițe, în altă zi simțim că putem să mișcăm munții din loc, și spațiul biroului este prea mic pentru câtă voință și putere de muncă pot încăpea în el.

Pentru toate aceste momente există rochii care îmbracă și subliniază personalitatea. „Dă-i unei femei pantofii care trebuie și va cuceri lumea“, spunea Marylin Monroe. Noi adăugăm: „Dă-i și rochia potrivită și va cuceri Universul“. Rochia este cel mai feminin obiect vestimentar, ea transformă imediat gesturile purtătoarei, făcând-o să se poarte mai rezervat poate, ori mai liber decât s-ar comporta într-un costum cu taior.

Rochii de ocazie și de zi

Citește și:

Atunci când ești domnișoară de onoare, se știe, eticheta impune anumite reguli. De exemplu, nu vei purta niciodată alb, pentru a nu eclipsa mireasa. De asemenea, este de așteptat ca domnișoarele de onoare să poarte același model de rochie, lucru care poate că nu le face plăcere. Dar nu uita, e ziua cea mare a prietenei tale, mireasa, și chiar dacă pare un capriciu de neînțeles, rochia domnișoarei de onoare este decisă de ea, de vedeta serii. Domnișoara de onoare este cea care ajută mireasa cu tot ce are aceasta nevoie în ziua ei cea mare. Așadar, rochia trebuie să fie, pe lângă elegantă, și comodă. Nu vrei să te împiedici în propria trenă în timp ce alergi să o susții pe a ei! Este la fel de importantă decența. O nuntă este un eveniment cu clasă, poate cel mai elegant eveniment din viața unei femei. Rochii pentru această ocazie vei găsi pe multe site-uri ori în magazine de profil, dar e bine să faci o documentare prealabilă, eventual cu câteva luni înainte, alături de mireasă. Ea este cea care decide ce cod vestimentar va fi nunta ei. O mireasă care visează să depună jurămintele pe o plajă tropicală, într-o rochie de dantelă răcoroasă, nu va alege niciodată pentru domnișoarele sale de onoare tul, trene și atlaz somptuos..

Citește și:

Rochii pentru birou și pentru club

La birou vrei să fii asertivă și sobră, să impui respect, dar fără a fi mai puțin femeie. Bărbații doresc o egală în negocierile cele mai complicate, știm deja. Și pentru asta purtăm sacouri, croiuri drepte și materiale care maschează cumva feminitatea. Contextul dictează stilul. Dar ce te faci când, de la birou, după o afacere încheiată cu succes, se pleacă la club, pentru a sărbători încheierea contractului? Cel mai bine e să cauți rochii de birou care să devină ușor compatibile cu mediul de club. Această transformare din lady boss în zână a serii se poate, și este posibilă grație combinației de texturi de materiale. O fustă creion, clasică, poate avea o tăietură adâncă, închisă strategic peste zi cu fermoar, care să reveleze seara un splendid și senzual detaliu de dantelă neagră sau de mătase și o coapsă feminină dezgolită atât cât trebuie. Totul, de o eleganță fără cusur și fără a încălca protocolul de business.

Citește și:

Nu spunea Ducele de Mantua, din opera Rigoletto, că „La donna è mobile?“ – „schimbătoare ca vântul“? Ei bine, poate că nu se gândea chiar la cât de schimbătoare poate fi toaleta unei femei peste zi, dar progresul modei ne permite exact asta, să fim surprinzătoare mereu.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.