Setari Cookie-uri

O estetică relaxată şi rafinată de vară: colecția de vară ECCO DAMARA

Energia, lumina şi căldura verii sunt toate canalizate în colecţia de vară ECCO DAMARA pentru femei. Noua colecţie vă oferă un design elegant, minimalist, combinat cu un confort generos.

Comunicat de presă

Sandale Ecco

Pielea bogată, superbă şi inovatoare a fost utilizată pentru a vă îmbunătăţi atât stilul, cât şi confortul pe măsură ce vă bucuraţi de aventurile verii.

Momentele perfecte ale verii sunt amintiri care rămân pentru o viaţă. Ar putea fi o plimbare pe o plajă însorită, pierzându-vă pe nisipurile fierbinţi. Sau o îngheţată savurată sub cerul liber. Sau explorarea unui nou oraş sau poate chiar descoperirea unui lucru surprinzător despre propria persoană.

Sandalele casual ECCO DAMARA, extrem de versatile, au un design minimalist şi o funcţionalitate inteligentă. Indiferent de aventurile planificate pentru acestă vară, aceste sandale vă vor ajuta să creaţi momente de neuitat.

Cu aceste sandale cu accente metalice vă puteţi bucura de stil şi confort şi atunci când dansaţi toată seara la un concert şi atunci când mergeţi la shopping o zi întreagă.

Citește și:

Colectie de vara Ecco Damara

Noua colecţie găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.