Comunicat de presă

Video: Juratii au plans in hohote cand a urcat pe scena! Clipul care face inconjurul lumii!

Printre modelele noii colecții toamnă/iarnă se numără vedetele temelor trendy la modă cum ar fi Sockboots, sneakeri ugly cu stil, cizme de iarnă cool, pantofi cu șireturi cu talpă platformă, pumps eleganți, precum și cizme și botine feminine. Detaliile cum ar fi cataramele, pietrele prețioase, paietele și dantela oferă modelelor un twist modern.

Demi Lovato

Campania este pusă în scenă de fotograful Dennis Leupold. Spotul TV în stilul unui video de muzică este regizat de Jonas Akerlund. În acesta, Demi Lovato își eliberează dansatoarele din mari cuburi de sticlă, pentru a dansa la final împreună cu ele. Bineînțeles în centru se afla colecția.

În cadrul turneului „Tell Me You Love Me World Tour“, Demi Lovato l-a întâlnit la Köln pe Heinrich Deichmann, președintele consiliului de administrație al societății DEICHMANN SE. „Mă bucur foarte mult să prezint colecția mea, pe care am creat-o împreună cu DEICHMANN, a fost foarte distractiv și abia aștept să văd cum alte persoane își exprimă stilul personal cu aceasta colecție”, spune Demi Lovato. Heinrich Deichmann anunță că Demi Lovato nu a dezvoltat numai o colecție proprie, ci este și imaginea modei tinerești la DEICHMANN.

Colecția sa capsulă este disponibilă de la sfârșitul lunii August 2018 în magazinele DEICHMANN și în magazinul online www.deichmann.com.

Sursa Foto: Shutterstock/By Brandon Nagy

Video: Vezi aici noul videoclip al lui Demi Lovato
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: