Setari Cookie-uri

5 cele mai drăgălașe modele de espadrile pentru vara asta

Espadrilele ar putea fi cea mai bună opțiune pentru încălțămintea comodă și practică pe care să o alegi în acest sezon. Extrem de accesibile și versatile pentru fiecare dintre noi, espadrilele sunt feminine și se potrivesc la aproape orice. Iată câteva modele demne de luat în seamă pentru a gândi combinații de ținute chic.

Espadrilele sunt încălțămintea preferată a doamnelor (și a domnilor) pentru acest anotimp călduros, care ne obligă să purtăm ceva lejer, care lasă pielea să respire și să ne facă să ne simțim cât mai libere. Pentru că despre noi este vorba, doamnelor, în acest articol. Despre recomandat espadrile de vară.

Să știți că au o istorie destul de îndepărtată (nu neapărat cele de vară, ci espadrilele în general) - se purtau din cele mai vechi timpuri - desigur, nu în forma pe care o cunoaștem noi astăzi. Ba chiar erau mai considerate perechi de încălțări pentru cei cu venituri reduse.

Credem că asta este un motiv suficient să catalogăm espadrilele sigure, casual, cool și confortabile, motive suficiente pentru a încuraja investiții în acestea. Indiferent de ce decorațiuni au, espadrilele se găsesc în online și offline la purtătoare, în stiluri moderne dar și în unele care imită tradiționalul. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, că venim cu exemple concrete, care te vor convinge că you must have one - sau mai multe, nu vom judeca.

Citește și:

Espadrile cu talpă joasă pentru confort sporit

Espadrilele cu talpă joasă sunt cea mai lejeră variantă. Sunt de luat în considerare, dacă știi că de obicei umbli mai mult sau că ai planificat o vacanță în care vei avea multe trasee de făcut la pas.

Sunt perechi de încălțăminte sport, dar care se potrivesc grozav și cu o fustă sau o rochie - se văd minunat și cu pantaloni, putându-se încălța până undeva la începutul toamnei, fără probleme. Multe modele sunt și impermeabile.

espadrile cu talpa joasa

Vezi propuneri

Espadrile cu barete la spate sau pe gleznă

Vai, cât ne plac espadrilele cu baretă la spate sau pe gleznă! Bine, poate părem ușor impresionabile, dar dacă probezi câteva modele o să te îndrăgostești de aceste propuneri.

Nouă ne plac pentru că încălță … sau îmbracă piciorul frumos, elegant. Plus că ai de ales dintre mărimi diferite de talpă - joasă, medie, înaltă. Aproape că ne imaginăm italiencele sau pariziencele defilând în astfel de espadrile pe străduțele prăfuite din orașele lor, așa că de ce nu am face și noi asta?

Citește și:

Espadrile cu barete la spate

Vezi preturi

Espadrile cu platforme ușoare și comode

Eh, dacă nu te temi să porți și încălțăminte cu talpă, să știi că espadrilele pot fi și cu platformă. Nu trebuie să te temi că nu te descurci că sunt mai ușor de pășit cu ele decât cu niște pantofi cu toc.

Oh, unde mai adăugăm că dacă ești ceva mai micuță vei pune câțiva centimetri în înălțime. De obicei talpa este ceva rustic, din sfoară, și se vede extraordinar la absolut orice ai prefera! Mai ales dacă ai vreo petrecere în grădină sau în aer liber la care va trebui să ajungi.

espadrile cu platforme usoare si comode

Vezi modele

Espadrile croșetate în stil romantic și boho chic

Feelling like a diva cu espadrilele croșetate în stil romantic sau acele perechi de încălțăminte boho chic, boeme, cosmopolite.

Citește și:

Faptul că sunt croșetate nu te fac mai hippie, dar cu siguranță te fac să te simți grozav. Și că tot este vară, atunci cu siguranță că vei ajunge la diverse concerte și festivaluri. Astfel de espadrile sunt demne de luat în considerare acolo.

espadrile crosetate boho chic

Vezi prețuri

Espadrile cu imprimeuri și detalii simpatice

Și am ajuns la propunere care nouă ne place tare, tare mult - espadrile cu imprimeuri și detalii simpatice. Că sunt desene caraghioase, țesături cu ornamente colorate sau detalii decorative, ai de ales câteva espadrile joviale.

Nu, nu sunt pentru copii. Cine spune că trebuie să ai o anumită vârstă ca să te porți mai naiv și cine mai spune că nu este ok să te arăți tânără și veselă, chiar și la încălțăminte. Nimeni, nu? Așa că poți opta pentru niște perechi de espadrile sport și cu modele drăguțe.

Citește și:

Espadrile cu imprimeuri

Vezi modele

Nu o să spunem că este un secret ăsta, dar să știi că espadrilele se potrivesc în absolut orice context. Fie că este vorba despre o plimbare în oraș, despre o vizită la părinți, despre un mers pe faleză sau pe plajă sau despre dus la birou sau școală. Cum am stabilit deja, prețurile unor espadrile sunt extrem de mici, așa că nu trebuie să te limitezi doar la o singură pereche.

Ba chiar ar fi o idee destul de inspirată să alegi modele în culori variate, ca să îți fie mai ușor cu asortatul outfiturilor. Știm cât de complicat este dimineața, dacă nu ai ceva deja stabilit și care să fie un mix and match sigur - fără negocieri.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.