Fusta midi, must-have-ul verii

Fusta midi,  must-have-ul verii

Este momentul să îmbraci haine care să îți pună în valoare feminitatea. E momentul fustelor!

Comunicat de presă

Fusta se traduce prin feminitate. Iar magazinul online cu haine pentru damă, La Femme, știe asta și nu ezită să mizeze din plin pe modele și materiale care îți vor pune silueta în valoare. Ele sunt o caracteristică a modei retro, care dezvăluie un strop, nici prea mult, nici prea puțin din forma picioarelor.

Lungimi și potriviri

Lungimea unei fuste este extrem de importanță vis a vis de cum te percep ceilalți. Contează silueta, materialul hainelor, forma gleznelor, tipul de talie. Un lucru e sigur: fusta midi le ajută pe doamnele de statură medie și zvelte.

Fusta midi

Tocuri?

Ei bine, da! Mai mici sau mai mari, dar tocuri să fie. Pentru că te ajută să suplinești ce ai piedut prin tivul rochiei.

Marchează talia

Dacă vrei să fii ultra feminină într-o fustă midi, atunci e un must să punctezi talia. Cum? Cu o curea. Cu un top scurt. Cu o cămașă băgată în fustă și cu un șirag de mărgele folosit pe post de cordon.

Fustele midi pun feminitatea în valoare

Te ajută să ascunzi imperfecțiunile, camuflează, pun în valoare siluetele mai puțin perfecte. Alege până te simți mulțumită. Testează, caută echilibrul.

Sursa Foto Front page: Shutterstock/Look Studio

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri