Setari Cookie-uri

Cele mai tari idei de cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile

Partenerul tău verifică mereu companiile de zbor pentru alte și alte oferte? Vorbește mereu despre viitoarea lui excursie? Este un explorator înrăit? Ai poate alți bărbați în viața ta, care adoră să călătorească? Atunci avem cele mai tari sugestii de cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile mai jos.

Iubitul tău petrece timp în natură și călătorește des? Fratele tău plănuiește mereu o nouă călătorie? Ai prieteni care investesc banii în vacanțe sau city-break-uri? Dacă îți sună familiar, avem o listă de cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile, în rândurile de mai jos. Am adunat variante de cadouri pentru bărbații exploratori, din care te poți inspira.

Surprinde-ți Magellanii mereu cu darul perfect. Dacă este vorba de iubitul tău, așa se va gândi la tine, când folosește darul tău și e departe de tine. Dacă alți bărbați din viața ta își dedică timpul, bugetul și energia călătoriilor, un cadou atât de inspirat le va arăta că îți pasă, că ești prezentă în viața lor, că ții la hobby-urile lor. Așadar, să descoperim împreună dintre ce cadouri pentru bărbații ce petrec timpul în natură sau în orașe necunoscute poți alege! Hai să explorăm!

Citește și:

Ce cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile să alegi? Și de ce?

Poți oricând să alegi obiecte practice, pe care bărbații ce trăiesc mai mult prin aeroporturi și țări străine să le folosească cu drag și să își amintească faptul că undeva, cineva îi prețuiește. Poate că bărbații din viața ta ce călătoresc adesea sunt sunt doar pasionați de a descoperi lumea.

Poate că unii sunt nevoiți să zboare în interes de serviciu. Oricum ar fi, aceste cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile se vor dovedi tare inspirate. Multe dintre aceste idei se potrivesc și drept cadouri pentru bărbații ce petrec timpul în natură, vei vedea!

Poți oricând să le faci cadou hărți ale lumii, în funcție de călătorie. Poți să le faci cadou aplicații de telefon, care să îi ajute. Sau, dacă vrei un cadou ”în alb”, le poți cumpăra bilete de avion, pentru o destinație nevăzută încă. Dacă iubitul tău adoră călătoriile, poți să cumperi cadoul cu bilete de avion pentru doi #hihi. Fie că este vorba de partenerul de viață, fie că e vorba de rude sau prieteni, îți propun mai jos o listă de cadouri pentru bărbații exploratori ce călătoresc des!

Citește și:

Lista de inspirație pentru cadouri pentru bărbații care iubesc călătoriile: rucsac, kit de îngrijire, hamac, aparat foto, încărcător și lanternă cu încărcare solară!

Ce cadouri pentru bărbații exploratori avem? Avem și variante de cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile, ce au un buget mare dar și pentru bugete mai mici. Și, desigur, pentru că tu faci aceste cadouri, avem sugestii prietenoase și pentru buzunarele tale. Descoperă mai jos cadouri pentru bărbații ce petrec timpul în natură sau în avion.

Jurnalul unei shopaholice, cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile, cadouri pentru bărbații exploratori, cadouri pentru bărbații ce petrec timpul în natură

Cumpără bilete de avion la ofertă


Poți oferi o hartă pe care să o așeze în camera lui sau în biroul lui, pentru a se inspira în noile alegeri. Sau poate îi sugerezi mai direct, cu un poster de călătorii, unde ar putea ajunge! De asemenea, poți să îi iei o hartă răzuibilă pentru călătorii, pentru a „bifa” locurile pe unde a călători - va fi challenging pentru un adevărat pasionat de călătorii!

Citește și:

Vezi hartă-tablou AICI poster de călătorii

Desigur, un rucsac sau o geantă de călătorii pot fi variante perfecte de cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile! Alege un model de calitate, care să reziste aeroportului, aruncatului pe jos și excursiilor. Un rucsac bărbătesc de călătorii impermeabil.

Vezi rucsac bărbătesc

Un kit de cosmetice sau de îngrijire ori de bărbierit compact, special conceput pentru călătorii și numai bun de cărat (adică nu prea masiv sau greoi) va fi tare apreciat. El se poate bărbieri și în aeroport, la o adică, dacă are ce trebuie! Va aprecia istețimea ta în a alege un asemenea dar.

Vezi aici set de bărbierit

Ce cadou pentru bărbații ce petrec timpul în natură să fie mai bun decât un hamac? Această variantă este realizată din material de parașute, este extrem de durabil și, mai mult, se împăturește într-o chestie micuță, ideal de cărat și de încăput în bagaje. Extra pont: are și carabine de oțel, de agățat în copaci. Poate să viseze la tine din acest hamac, nu?

Citește și:

AICI acest hamac compact impermeabil

Și dacă atunci când visează la tine ar vrea să te sune dar nu mai are baterie, ce ne facem? Am și aici o sugestie! Un kit cu panou solar cu lanternă frontală și mai ales acumulator pentru telefon este perfect!

Vezi kit panou solar pentru călătorii

Desigur, nu puteam vorbi despre cadouri pentru bărbații exploratori, fără să propunem și un aparat foto. Am ales un model de calitate, compact și rezistent la apă. Poate îți trimite poze de la snorkeling din Caraibe!

Vezi aparat foto compact waterproof


Desigur, variante de cadouri pentru bărbații ce adoră călătoriile ar tot fi! Un portofel, un port-pașaport, un set de căști de purtat în avion, cărți despre locurile pe care merită să le vezi în lume, un tricou cu voi doi, în care să doarmă, dacă îți este iubit. Și sunt sigură că mai găsești tu sugestii de cadouri pentru bărbații exploratori sau cadouri pentru bărbații ce petrec timpul în natură, dacă explorezi la rândul tău internetul.

Citește și:

Ție îți doresc succes la cumpărat și lui succes la explorat! ;) 🗺🌎✈

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.