Setari Cookie-uri

Pantaloni cu cordon în talie: simpli dar de efect pentru orice ținută

Sezonul rece viitor se anunță confortabil, effortless dar atât de spectaculos și feminin, chiar și atunci când pornește de la haine androgine. Iar una din piesele reprezentative ale toamnei o reprezintă modelele de pantaloni cu cordon în talie!

Dacă porți pantaloni cu cordon în talie, alegi o variantă interesantă de a spori ținuta ta, de a elimina orice urmă de anonimat și de monotonie. În plus, vei merge pe contrastul feminin/masculin, atât de ofertant ca sex-appeal. Dacă alegi și modele de pantaloni cu talie înaltă și cordon, atunci bifezi deja două linii must-have ale lui anului.

Să nu mai spun că poți oricând să te joci cu felul în care înnozi cordonul. Poate îl petreci, poate îl înnozi casual, poate alegi modele de pantaloni cu fundă în talie, o fundă mare, așa încât să bifezi un alt element predominant în colecțiile designerilor pentru toamnă-iarnă. Și pentru că tot am adus aminte de casele de modă și prezentările lor, hai să descoperim mai întâi cum s-au văzut modelele de pantaloni cu cordon în talie pe catwalk și cum au fost asortați.

Citește și:

În toamna și iarna ce vin se poartă mulți pantaloni cu cordon în talie

Saint Laurent propune pantaloni scurți din paiete cu cordon tip centură în talie. Pentru că, da, se poartă și pantalonii scurți cu cordon! Designerul a asortat pantalonii scurți cu bluză lucioasă, tricou și redingotă din stofă în carouri, alături de botine cu platformă și toc.

O altă sursă de inspirație pentru ținutele tale de toamnă poate fi Marc Jacobs, unde modelele de pantaloni cu cordon în talie au avut talie înaltă, au fost bufanți, retro, fiind asortați cu o cămașă cu umerii mari și pantofi Oxford, totul în contrast de galben și turcoaz.

Pantaloni cu talie înaltă și cordon, de tip curea, am întâlnit și la Dolce & Gabbana. Italienii au ales pantalonii din satin violeți, asortați cu bustieră violetă paietată.

Citește și:

Ca o concluzie, înainte de a trece la modelele de pantaloni cu fundă în talie sau cu cordon înnodat, găsite în magazinele online și la felul în care ei se pot asorta, este de reținut faptul că se poartă croiala confortabilă. Adesea asta înseamnă croiala bufantă, poate însemna linie de culottes sau de fustă pantaloni. De asemenea, mai este de reținut faptul că se poartă lungimea midi sau lungimea extra maxi, cu pantalonii până în pământ.

pantaloni cu cordon în talie

Vezi pantaloni cu cordon în talie

Cum porți pantalonii cu cordon în talie? Pentru extra efect!

Acestea fiind spuse, am ales și eu câteva modele de pantaloni cu cordon în talie care să se asorteze cu privirea de ansamblu asupra trendurilor pentru toamna ce vine. Unele modele respectă propunerile designerilor prin croială, altele prin texturile și țesăturile din care sunt realizate. Altele prin imprimeu și nu în ultimul rând prin lungime și inserții interesante.

Citește și:

Așadar, poți purta toamna ce vine pantaloni cu talie înaltă și cordon, din materiale cadrilate, din stofe de lână în carouri, dar și modele în care imprimeul cu dungi ca crea impresia unei siluete alungite, zvelte, sexy. Același efect îl pot avea și pantalonii fluizi, eterici cu imprimeu floral, atât de șic la toamnă!

Să nu uităm nici de faptul că animal printul este din în tendințe, așa că, oricând, o pereche de pantaloni cu fundă în talie și imprimeu leopard îți poate scoate ținuta din banalitate. La fel de anti-monotonie sunt și modelele de pantaloni cu cordon în talie, din țesături prețioase, elegante, sofisticate. Modelele din catifea, cele din reiat sau din dantelă sunt perfecte pentru ținutele de cocktail, chiar și de zi.

Citește și:

pantaloni cu talie înaltă și cordon

Urmărește modele aici

Dacă vrei soluții versatile, poți oricând alege pantaloni cu talie înaltă și cordon cu eșarfă sau pantaloni cu fundă în talie și model ”la dungă”. Îi poți asorta în orice context și jumătate din accesorizare e rezolvată, funda sau cordonul acționând ca un accent al ținutei tale.

De altfel, probabil acesta este cel mai mare talent al modelelor de pantaloni cu cordon în talie: faptul că sunt piese departe de a fi monotone sau simpli pantaloni!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.