Setari Cookie-uri

Cămășile Pineberry și accesoriile Laura Olaru la Designers Boutique din București Mall

București Mall continuă să-i susțină pe creatorii români de modă în cadrul Designers Boutique @ București Mall, un pop-up store special care găzduiește gratuit cele mai noi colecții ale designerilor autohtoni.

Din primăvara acestui an, când a fost inaugurat magazinul inedit, printre brandurile prezente la Designers Boutique s-au numărat: Venera Arapu, Izabela Măndoiu, Kinga Varga, Bon Bijou, Papucei, Framboise, Anamaria Pop, Muna, AnTanTe, Happy Friday, Larisa Dragna, THAÏS & STRÖE.

În perioada 17 august - 6 septembrie, Pineberry, un brand de cămăși 100 % românești și Laura Olaru, designer de genți din piele naturală, vor fi sursa de inspirație pentru clienții care caută cămașa și geanta perfectă pentru întoarcerea la birou la început de toamnă…sau de ce nu, pentru o altă vacanță. Pineberry a fost creat din dorința de a aduce pe piața românească creativitatea și experiența de 20 de ani pe piața de lux internațională a unui business de familie.

Citește și:

Designers Boutique

Pineberry este o marcă cu energie “hibridă”, a #pineberryspirit, care spune povestea unui obiect elementar din garderobele epocii 3.0, CĂMAȘA. Articolele, clasice office, dar și cu printuri colorate, cu gulere și manșete double sau cotiere sunt confecționate din materiale naturale.

Pentru a încuraja clienții să nu lase ca tradițiile românești să se piardă, Pineberry a lansat Colecția Centenar, o colecție cu broderii tradiționale, specifice celor 4 zone istorice ale României: Țara Românească, Dobrogea, Transilvania și Moldova. Colecția include articole pentru bărbați și femei.

Tot în perioada 17 august – 6 septembrie, Designers Boutique prezinta și creațiile Laurei Olaru. Brandul Laura Olaru a apărut din dragoste infinită pentru genți, aceste articole care ne definesc, în care purtăm zilnic frânturi de identitate. Locul unde o carte cu poveștile trecutului, telefonul cu tehnologia viitorului și micul secret al frumuseții tale își dau întâlnire pentru a arăta lumii cine ești. Pe lângă gențile vesele, viu colorate sau în culori neutre, jucăușe și practice, de umăr, de mână sau borsete, clientele pot achiziționa încălțămintea care va completa ținuta personalizată.

Citește și:

Creațiile acestor designeri vor putea fi admirate și achiziționate la București Mall, până pe 6 septembrie, în cadrul la Designers Boutique.

Prin Designers Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care vizitatorii să poată descoperi, interacționa și achiziționa tot ce e mai bun în materie de design local.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By BCFC

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.