Întoarcerea la școală cu stil

Întoarcerea la școală cu stil

Nu se compară nimic cu prima zi de școală - o sală de clasă plină cu feţe zâmbitoare, poveşti de vacanţă și energie proaspătă. Noua colecţie Back to School 2018 creată de ECCO, aprobată de părinţi şi iubită de copii oferă asigurarea că această energie va dura și rezista tuturor aventurilor din noul an școlar.

Comunicat de presă

Picioarele copiilor au nevoie de o încălţăminte care să le ofere confort şi sprijin pe tot parcursul anului şcolar, cu un plus de flexibilitate pentru a face faţă provocărilor jucăuşe, iar designul să se adapteze creşterii piciorului. Colecţia sezonului toamnă/iarnă 2018 pentru copii combină cele mai recente evoluţii în tehnologia FLUIDFORM™ cu o piele premium, şi diferite sisteme inovative de fixare pe piciorul delicat al copilului.

Back to School

Studiind modul în care copiii interacţionează cu încălţămintea, creatorii colecţiilor ECCO Kids iau în calcul inclusiv felul în care copiii doresc să se încalţe şi descalţe: cât mai repede şi mai uşor posibil. Aceste dorinţe ale copiilor s-au transformat în realitate cu ECCO INTERVENE care încorporează tehnologia BOA® în locul şireturilor convenţionale: fixare rapidă, fără efort.

Cicliştii din turul Franţei, alpiniştii ce merg în expediţii pe Muntele Everest se numără printre cei care au testat şi îndrăgit deja sistemul de închidere BOA®. Acelaşi spirit aventuros şi tehnologie inovatoare pot fi găsite acum într-o colecţie pentru copii, care aduce beneficii uimitoare picioarelor micilor aventurieri. Astfel, de la orele de clasă la joaca din timpul liber, pantofii ECCO INTERVENE oferă confort, sprijin şi distracţie la fiecare pas.

Colecţia ECCO S7 Teen prezintă tehnologii inovatoare, în timp ce materiile prime îmbină o selecţie de piele de cămilă şi de vită pentru un efect uimitor.

Back to School

Confortul este întotdeauna primordial pentru fiecare produs ECCO Kids, iar noile modele ECCO S7 Teen au o talpă uşoară şi flexibilă unică, care a fost creată utilizând tehnologia FLUIDFORM™ ce furnizează amortizare la fiecare pas.

Cu un finisaj modern şi distinct, precum şi metode ingenioase de fixare, aceşti pantofi oferă copiilor încredere la fiecare pas făcut în noile lor aventuri şcolare.

Colecţia ECCO Kids Back to School 2018 o poţi vedea în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri