Setari Cookie-uri

4 rochii elegante de seară bordo spectaculoase

Rochiile de seară bordo poartă semnătura eleganței - ar fi o idee bună să le iei în considerare ca modele dacă ai nevoie de o ținută de ocazie. Am găsit câteva modele rafinate spectaculoase ca design și apariție.

Avem melodia dedicată “Lady in Red”, dar cum rămâne cu doamnele care îmbracă bordo? O culoare cu un efect la fel de puternic, această nuanță a început să fie tot mai populară în rândul doritoarelor de distincție.

Pe lângă faptul că tonul acesta de roșu închis va atrage discret atenția asupra ta, te va face să arăți grozav indiferent de ocazie. Asta pentru că impune, la propriu, respect și frumusețe - fără artificii speciale. Iar asta îți va conferi și ție un plus de încredere. Știm cum stă treaba cu încrederea - până la urmă contează la fel de mult ca atitudinea adoptată atunci când defilezi. Oamenii se vor grăbi să te perceapă provocatoare, dar în limita senzualității și a respectului.

Citește și:

Dacă încă nu ai în garderobă o rochie bordo, insistăm să cauți una care să ți se potrivească. Atât ca stil, cât și în ceea ce privește croiala. Cu siguranță că își va dovedi utilitatea. Dacă nu ne crezi, iacă exemple relevante mai jos - combinații inedite de subtil și seducător:

Rochie bordo cu dantelă decorativă pe brațe

Un exemplu stilat de rochie bordo este cea cu dantelă decorativă pe brațe. Are un aspect prețios grație culorii de nobilime și tăieturile smart care impresionează. Această ținută se impune drept una pretențioasă mai ales dantelei decorative de pe braț, un tipar transparent.

Sofisticată, această rochie are un decolteu în V, talia și formele fiind evidențiate cu un cordon. La spate are un decupaj subtil care dă senzația de alungire a corpului. Ținuta vestimentară este una extrem de feminină și nouă ne-a plăcut pentru aspectul impunător.

Citește și:

rochie bordo de seara

Vezi detalii

Rochie bordo stil flamenco de ocazie

Rochie bordo stil flamenco pentru că are acea apariție și configurație a dansatoarelor spaniole care au nevoie de libertate în mișcare și cu volane care să le pună în valoare mișcările extrem de joviale. Asimetria din față și mânecile bufante îi conferă fix acel aspect.

Modelul propus de noi este compus dintr-o combinație faină între dantelă, voal și paiete, plus căptușeală elastică pentru a se mula frumos pe corp. Sofisticată dar nu exagerată, delicată dar nu ștearsă - ne place. De adăugat la colecție, nu?

rochie flamenco

Vezi preț

Rochie bordo scurtă cu broderie florală

Dacă îți plac rochiile cu imprimeuri florale, să știi că poți găsi și rochii bordo cu imprimeuri în această categorie. Nouă ni se par extraordinare, combinația dintre gingășia florilor și distincția culorii fiind pur și simplu acaparente.

Citește și:

Noi am ales doar rochii scurte pentru că ni se par mai potrivite. Sunt rochii grațioase, chic, frumoase. Se pot purta la nunți, botezuri sau cocktailuri. Cu geanta și pantofii potriviți o să arăți minunat.

rochie bordo cu imprimeuri florale

Vezi detalii

Rochie vișinie de ocazie lungă cu crăpătură

Vă mai amintiți de poza virală cu Angelina Jolie, când purta o rochie neagră și cu crăpătură exagerată? Nu trebuie să fie musai model, dar noi am găsit niște rochii bordo superbe cu crăpături laterale.

Dacă ai nevoie de o rochie de seară pentru un eveniment important la care va trebui să participi, am paria pe acestea. Că sunt cu aspect metalic, croi sirenă sau cu decolteu adânc, avem încredere că ceva tot îți place.

rochie bordo cu crapatura

Vezi preț

Bordo sau burgundy: din simbolistica unei culori imperiale

Sunt cam același lucru - bordo mai este cunoscut și ca burgundy, ambele denumiri împărțind frumusețea și asocierea cu un statut solid. Burgundy era culoarea preferată a celor care supraviețuiau, un fel de simbolism pentru încăpățânarea de a învinge sorți potrivnice și de a se maturiza. În vremuri străvechi era culoarea împăraților - se definește prin stabilitate, încredere, putere.

Citește și:

În schimb, bordo este profundă, o nuanță solemnă de roșu - și-a primit numele în onoarea unui vin franțuzesc din regiunea Bordeaux. Ar mai fi și faptul că reprezintă culoarea pe care o femeie o alege când știe ce vrea și își cunoaștea valoarea.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.