Setari Cookie-uri

Ținută office totală sub 100 lei pentru început de toamnă!

Ne place sau nu, toamna e aici. Ne întoarcem la școală sau la facultate și la birouri cu forțe proaspete și ținute office care să ne susțină puterea! Și fără să chetuim prea mulți bani. ;) Hai să vedem cum!

Ne-am gândit că o ținută office nouă de început de toamnă s-ar putea să coste cam mult. Fie că o vei purta la deschiderea anului la școală sau la facultate, fie la birou, cât încă zilele sunt destul de calde și blânde, nu cred că trebuie să-ți dai o bună parte din salariu sau din bursă pe un outfit nou la început de sezon.

Iată cum să creezi o astfel de ținută de buget redus:

👚 Ținută office de început de toamnă sub 100 lei: challenge completed!

👗 Rochie fără mâneci tip sarafan cu imprimeu în 3 culori tip color block - de efect și piesă de bază pentru o ținută de început de toamnă la buget redus!

👘 Sacou de damă negru simplu cu mâneci lungi - sub 40 lei!

👠 Pantofi negri de damă cu toc mediu, gros, simpli și versatili - la preț mai mult decât tentant!

Citește și:

Ținută office de început de toamnă sub 100 lei: challenge completed!

Așa că m-am gândit să compunem o ținută office sau mai simplă, elegantă și rafinată, din trei piese care să coste în total sub 100 lei. O adevărată provocare, dar se pare că se poate să arăți bine la început de toamnă, în haine noi-nouțe, fără să dai o groază de bani pe ele. Ba chiar am găsit niște piese vestimentare și de încălțăminte de efect sau altele care sunt extrem de practice și versatile, pe care le mai poți utiliza și în compunerea de alte ținute chic.

cum compui o ținută office de toamnă ieftină Pantofi negri simpli Rochie tip color block Sacou negru versatil

Ca să reușesc să scot un astfel de outfit office de toamnă la un cost total de sub 100 lei, m-am gândit să mă îndrept către haine simple, în culori cât mai neutre, ușor de asortat cu orice alte cromatici, dar și în stil cât mai minimal, ca să se poată îmbina apoi cu orice alte piese din garderoba noastră, în alte ținute cu stil.

Citește și:

M-am gândit la o piesă centrală, simplă, dar cu efect, care să nu necesite prea multe alte piese în alăturare. Și ce poate fi mai potrivit în acest sens decât o rochie? Apoi, un sacou simplu, versatil, care să întregească ținuta în zilele mai reci. Și ce ar mai merge ca să fie totul complet? O pereche de pantofi simpli, casual-eleganți, confortabili, care, la fel, să îi mai poți purta și în alte combinații. Pare imposibil de crezut că toate acestea costă în total sub 100 de lei? Păi hai să vedem cum...

Rochie fără mâneci tip sarafan cu imprimeu în 3 culori tip color block - de efect și piesă de bază pentru o ținută de început de toamnă la buget redus!

Dacă e de buget redus, nu înseamnă că nu poate fi de mare efect! Am vrut să aleg pentru o ținută office de început de toamnă la un preț total mic, sub 100 lei, o rochie în stil minimalist, simplă, dar cu personalitate! Și fiind piesă centrală pentru ținuta mea cu cost redus, această rochie trebuia să fie la un preț mic, la reducere. Și am reușit să o găsesc. :) Iat-o!

Citește și:

O rochie office simplă fără mâneci cu imprimeu geometric în trei culori tip color block, de mare efect, într-o combinație cromatică extrem de plăcută (alb, negru și roșu), care adaugă stil, eleganță și originalitate oricărei ținute, este alegerea perfectă pentru ținuta de care am nevoie azi. E la un preț incredibil de mic, de 26.76 lei și poate fi purtată cu succes în multe alte combinații wow, nu doar în ținuta mea de azi!

Poți combina această rochie cu piese în oricare din culorile cu care este ea concepută sau o poți asorta cu alte haine, încălțăminte și accesorii în nuanțe neutre sau din aceeași gamă (bej, nude, gri, maro, bordo etc.).

rochie office fără mâneci cu imprimeu geometric în 3 culori tip color block Vezi mai multe detalii

Sacou de damă negru simplu cu mâneci lungi - sub 40 lei!

Căci se întâmplă să ai nevoie de ceva peste rochia de mai sus, în zile mai friguroase de început de toamnă, am zis să avem ca opțiune de adăugat la ținuta noastră de toamnă capricioasă un sacou negru practic și versatil, destul de călduros, iar acesta de mai jos este exact ceea ce trebuie!

Citește și:

Este un sacou negru, simplu, cu mâneci lungi, decolteu în V, ușor asimetric. Se închide cu un nasture mare în partea din față, dar are buzunare false, pur decorative, de ambele părți laterale. Sacoul e versatil, în linii simple, minimaliste, se poate integra cu succes în multiple ținute cu stil - elegante sau chiar casual. Este realizat din material moale, confortabil și destul de călduros.

Poți să-i adaugi o eșarfă drăguță, mai colorată, peste partea de decolteu, ca să acoperi zona, dacă ți se pare prea amplă și lăsând mult din bust la vedere. ;) Ține-te bine urmează partea cea mai tare la acest sacou negru, simplu și ușor de integrat în mutiple tipuri de ținute, nu doar cea office de azi: este la reducere, la un preț foarte mic, incredibil de mic chiar: 38.90 lei doar!

Citește și:

sacou negru simplu versatil și practic Vezi mai multe detalii

Pantofi negri de damă cu toc mediu gros, simpli și versatili - la preț mai mult decât tentant!

Da, o ținută completă înseamnă și încălțăminte! De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, ar trebui ca o ținută să pornească de la ce pantofi alegi să porți în ziua respectivă! Să fie comozi, simpli și versatili, mai ales la o ținută de zi precum cea office, zic! Așa că am ales pentru ținuta noastră de birou de azi, o pereche de pantofi negri simpli cu toc mediu și gros, confortabili și versatili, de purtat în mai multe stiluri și tipuri de outfituri, nu doar office sau de școală.

Și mai important: pantofii negri simpli și eleganți sunt la un preț foarte bun, la ofertă, pornind de la 29.90 lei. Mai mult chiar, găsești astfel de pantofi negri potriviți la o ținută office în mai multe modele, astfel încât să-ți alegi ce te reprezintă și se încadrează cel mai bine în garderoba și stilul tău. ;)

Citește și:

pantofi simpli negri comozi cu toc gros și mediu

Vezi pantofi negri simpli

Iată că se poate! O ținută office simplă, minimalistă, dar cu personalitate, la un cost wow, super bun, sub 100 lei! Mai precis, toată această ținută te va costa 95.56 lei. În plus, e un outfit simplu și rafinat, ușor de accesorizat cu bijuterii și accesorii pe care le ai deja în colecția-garderobă personală. :)

Ce părere ai? Nu-i așa că arată foarte bine, fără să fie nevoie să cheltuiești și banii de prânz pentru ea?

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.