Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase șosete lycra cu model pe care le-am purtat!

Acum câteva zile am descoperit cele mai frumoase șosete lycra cu model drăgălaș pentru noul sezon de tranziție. Sunt finuțe, simpatice, drăguțe și... m-au determinat să port șosete cu pantofi, ca în copilărie!

Recunosc, nu m-am mai văzut purtând șosete cu pantofi sau sandale din copilărie, când le purtam, mai degrabă, cu balerini din lac, gingași. Până acum câteva zile, când am purtat cele mai drăgălașe șosete din lycra cu model sau din texturi fine și feminine precum dantela delicată. Și am ales să le combin cu o pereche de pantofi în stil retro, cu curea și toc gros înalt, numai buni pentru astfel de șosete subțiri cu model superb.

A dat bine totul, ba chiar perfect aș spune, tocmai pentru că șosetuțele purtate sunt concepute pentru a fi puse astfel în valoare, pentru aduce acel „je ne quois” al ținutei tale chic. Sunt niște șosetuțe cu personalitate, care asta fac: îți individualizează încălțămintea, outfitul întreg și transformă aspectul oricărui tip de încălțăminte feminină cu care alegi să le porți.

Citește și:

Eu le ador pentru că sunt de inspirație vintage. Dar hai să vedem despre ce modele de șosete drăguțe vorbesc eu aici:

🎀 Șosete din lycra roz cu buline negre

🎀 Șosete cu model din dantelă elastică

🎀 Șosete scurte din lycra bleu cu volănaș

🎀 Șosete negre scurte din lycra cu bulinuțe mici

Șosete din lycra roz cu buline negre

Cele mai retro, cele mai drăgălașe și cele mai simpatice șosete delicate cu model pe care le-am purtat vreodată - ele sunt: șosete din lycra roz delicat cu model cu buline mari negre, în stil retro. Îmi amintesc, și pe bună dreptate, de drăguța de Minnie Mouse. Am o bluză tip cămașă cu exact același imprimeu, în aceeași combinație de culori, cu care abia aștept să le combin în zilele mai răcoroase de toamnă. Merg cu succes la balerini, dar și la pantofi cu toc, după cum vezi bine.

Citește și:

Aceste șosete lycra cu model cu buline retro sunt foarte confortabile, finuțe și jucăușe. Sunt disponibile în mărime universală, potrivită pentru orice tip de picior. Încearcă să le porți în combinații destul de unicolorate, ca să nu epatezi prea mult și să cazi în ridicol, polka dots fiind un model atât de ludic. Fiind și roz, și cu buline, și ușor childish, le-aș purta mai degrabă în văzul lumii la niște balerini negri, simpli sau roz pastel simpli.

șosete lycra cu model roz cu buline negre în stil retro Vezi detalii și preț

Au bandă elastică roz în partea de sus, unde vine tivul, destul de lată, dar și întăritură elastică la vârfuri, în aceeași culoare, care realizează o presiune ușoară, plăcută pentru vârfurile degetelor, favorizând circulația sangvină în această zonă delicată. Perfect pentru când umbli pe tocuri și asortezi și aceste șosetuțe cu buline la pantofi! Au o grosime de 20 DEN, sunt destul de tranparente în părțile nedecorate cu bulinele negre și le vei găsi disponibile și în combinație de verde cu buline negre.

Citește și:

Șosete cu model din dantelă elastică

De departe preferatele mele dintre toate șosetele cu model delicat pe care le-am purtat vreodată sunt aceste șosete elastice scurte cu model din dantelă elastică alb-gălbui, culoarea untului. Îmi plac poate și pentru că mă trimit cu gândul la epoci de mare glorie, apuse, dar care ne-au lăsat multe elemente de stil rafinat și delicat.

Sunt niște șosete din plasă tip dantelă croșetată fin, elastice - de fapt, le-am inclus în categoria de șosete lycra, tocmai pentru că sunt elastice, dar ele sunt realizate din bumbac și alte fibre elastice (compoziție de 5% elastan, 69 % Bumbac: și 26% poliamidă), mult mai calitative și ceva mai groase. Sunt astfel plăcute la atingere și iau frumos și confortabil forma piciorului. Sunt călduroase datorită compoziției materialului din care sunt realizate (tip dantelă macrame elastică), motiv pentru care sunt foarte potrivite în anotimpuri de tranziție ca acum (toamna, primăvara), chiar și în zile mai călduțe de iarnă.

Citește și:

șosete scurte din dantelă elastică alb-gălbui de inspirație vintage Vezi detalii și preț

Le găsești în două variante de mărimi: 36-38 și 39-41, dar, pentr că le-am purtat deja și sunt extrem de micuțe și delicate, cred că varianta de mărime 36-38 e foarte potrivită și celor care poartă mărimi mai mici la picior (de ex. 34 și 35). De asemenea, sunt disponibile și pe culorile: alb, gri-deschis și negru.

Vezi că până nu le desfaci și le întinzi puțin, nici nu îți dai seama că sunt niște șosetuțe elastice tip plasă din dantelă croșetată în stil vintage. Par, la prima vedere, niște șosete simple din bumbac, ușor texturate, cu ceva fibră elastică într-adevăr, dar simple. Este și meritul compoziției, cu o mare densitate de fibră naturală din bumbac. Abia când le întinzi și le pui în picioare se „dezlănțuie” splendoarea dantelei!

Citește și:

Sunt niște șosetuțe scurte dantelate elastice, foarte fine și feminine, de inspirație vintage, cochete, de mare succes asortate la pantofi cu toc în stil retro sau la balerini. De altfel, cred că adaugă multă candoare și delicatețe ținutei, inclusiv dacă le porți cu pantofi de inspirație mai androgină, cu calapod bărbătesc ori la niște ghete sau chiar bocanci. Se va crea un contrast interesant și atractiv, în favoarea ta.

Eu ador aceste soșetuțe din dantelă elastică în stil vintage de culoarea untului și abia aștept să le port în zilele mai reci cu pantofii preferați!

Vintage style delicacy ❤️ thanks @sosetaria . . . . . . #vintagestyle #retro #chic #retrostyle #pinkshoes #delicate #lacesocks #delicatesocks #socksandshoes #whitesocks #inspiration #accessories #lace #heels #highheels #feminine #delicacy #retroshoes #inspiratie #sosete #sosetaria #trendy #pantofiroz #cute #sosetedantela #sosetedragalase

Citește și:

A post shared by Raluca Popescu (@rals.ro) on

Vezi mai multe detalii

Șosete scurte din lycra bleu cu volănaș

Elegante și rafinate, aceste șosete scurte din lycra cu volănaș în partea superioară, pe tiv, în baby blue - un bleu delicat, azur, sunt super drăgălașe și ușor de integrat în ținute feminine, alături de balerini sau pantofi cu toc. Ba chiar poți adăuga prin intermediul lor un plus de delicatețe inclusiv pentru pantofii în stil androgin de tip Oxford sau Derby.

Șosetele bleu din lycra cu volănaș acoperă inclusiv glezna, iar deasupra piciorului sunt elastice și ornamentate cu volănașe ca de danteluță fină. Sunt realizate din fibre elastice de calitate și au vârf neîntărit. Șosetele în stil vintage cu volănaș din lycra bleu au 30 DEN - o densitate dstul de mică, astfel încât sunt suficient de transparente și le conferă un look diafan. Compoziția lor este de elastan: 12, polipropilenă 10 % și poliamidă 78 %.

șosete bleu din lycra cu model stil vintage și volănaș elastic Vezi detalii și preț

Șosetele din lycra bleu cu volănaș și model de inspirație vintage au mărime universală, astfel că nu trebuie să-ți faci griji că nu vei nimeri mărimea când le vei comanda. ;) Se potrivesc atât pe picior mic, mai îngust, cât și pentru o talpă lată. Arată bine oricum. Le găsești disponibile și pe gri. Sunt foarte drăguțe oricum și se potrivesc la orice tip de încălțăminte, adăugând un plus de originalitate și stil. DE asemenea, sunt, la rândul lor, la fel de confortabile pe cât de gingaș arată.

Șosete negre scurte din lycra cu bulinuțe mici

Cu o densitate de 20 DEN și niște buline mai micuțe și ceva mai „cuminți”, în stil retro chic, aceste șosetuțe din lycra negre cu bulinuțe negre sunt, la rândul lor, extrem de drăgălașe și potrivite cu pantofi cu toc, casual sau cu balerini, alături de rochii / fuste midi cloș sau A line de inspirație tot retro ori cu pantaloni închiși la culoare - de la jeanși la pantaloni office.

Sunt subțiri, elegante și delicate, confortabile, și nu pun deloc presiune pe picior, așadar nu obstrucționează nicicum circulația sangvină. Nici aceste șosetuțe din lycra cu buline stil retro nu au vârful întărit și sunt de mărime universală, potrivite atât pe picior îngust, cât și mai lat. Le găsești și în varianta de culoare ecru cu buline negre, care le face potrivite și la haine și piese de încălțăminte mai deschise la culoare. De altfel, pe ecru se creează și mai mult contrastul dintre culoarea pielii și bulinele mici negre.

șosete din lycra negre cu model cu buline mici negre în stil retro Vezi detalii și preț

Iată că nu e așa de greu și de imposibil să porți șosetuțe cu pantofi. Pentru că e toamnă și e necesar, iar de aceea există și astfel de șosetuțe drăgălașe din lycra. De altfel, totul depinde de modelele de șosete și de stilul pantofilor cu care le asortezi. Iar acestea sunt cele mai drăgălașe șosete din lycra cu model pe care le-am purtat vreodată!
Trebuie să le încerci și tu în noul sezon! Merită! Te vor face să te simți de-a dreptul specială, originală și feminină, în ținute de inspirație retro sau vintage, dar nu numai - merg perfect și cu blugi răsuciți un pic de la tiv, dar și cu altfel de pantaloni casual-eleganți! Le recomand, fiind și foarte calitative, la un raport calitate-preț ideal (vezi aici oferta actuală la toate modelele). :)

Că dacă stau bine să mă gândesc, purtam și port încă șosete din lycra simple (ori cu modele discrete) cu balerini, în zilele reci de toamnă sau de primăvară, până se stabilizează vremea, fără să-mi dau seama că fac, de fapt, pereche între șosete și pantofi eleganți. De ce nu s-ar potrivi această combinație, doar pentru că pantofii au toc?! Ba din contră, dacă vorbim de niște pantofi în stil retro sau vintage, nimic nu face piciorușele tale mai delicate decât o astfel de combinație care să amintească și mai mult de un stil de... epocă apusă! ;)

Sursă foto: din arhiva personală

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.