Şoc şi uimire cu ECCO ST1

Şoc şi uimire cu ECCO ST1
Kudika
11 Septembrie 2018

Trendul Athleisure revine în forţă şi în toamna acestui an, un trend care continuă să evolueze spre produse sport de lux sofisticate. În sezonul toamna/iarna 2018, brandul ECCO îşi expune noile inovaţii în materie de piele şi tălpi dinamice confortabile şi prezintă modul în care acestea pot fi combinate pentru a crea încălţămintea ce se încadrează perfect în tendinţele sezonului.

În ultimii 7 ani, brandul ECCO a colaborat cu Kolding Design School din Danemarca, iar în acest an această colaborare a avut o abordare nouă: studenţii au fost provocaţi să îşi reimagineze un produs cheie ECCO astfel încât să combine tendinţele actuale din modă cu o expresie a artei abstracte.

ECCO

Tinerii designeri au creat un pantof hibrid care apoi a fost mixat cu o talpă extrem de confortabilă, cu inserţii care oferă o absorbţie dublă a şocurilor şi o amortizare perfectă chiar şi atunci când faci mai mult de o mie de paşi. Astfel a luat naştere noua colecţie ECCO ST 1 (SHOCK THRU 1) ce reuneşte progresul în tehnologia de absorbţie a şocurilor cu stilul atheisure contemporan.

Colecţia este o ilustrare remarcabilă a modului în care compania daneză îşi dezvoltă propriile tălpi dinamice de confort şi îşi crează pielea proprie. Angajamentul brandului faţă de inovaţie poate fi văzut în pielea de ultimă generaţie utilizată în partea superioară a pantofilor ECCO ST1, în timp ce detaliile sporesc aspectul luxos al acestora.

Colecţia cuprinde pantofi şi ghete atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, toate modelele având feţe artizanale din piele bogată şi o talpă ce integrează tehnologia inovatoare ECCO SHOCK-THRU, accentuând astfel confortul optim.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri