Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai importante accesorii din ținuta ta. 3 lucruri pe care ar trebui să le alegi cu atenție

Atunci când știi care e mesajul pe care îl transmiți prin imaginea ta, e mai ușor să fii încrezătoare și relaxată.

accesorii

În funcție de modul în care te prezinți în societate, ceilalți vor presupune lucruri despre tine. Unii vorbesc de prejudecăți, iar alții de prima impresie. Indiferent care e opinia ta cu privire la acest aspect, e preferabil să controlezi modul în care ești percepută, în special în situații în care ești „sub radar”, cum ar fi la locul de muncă sau când întâlnești oameni noi.

În plus, atunci când știi care e mesajul pe care îl transmiți prin imaginea ta, e mai ușor să fii încrezătoare și relaxată. De obicei, ne concentrăm pe haine, însă și accesoriile sunt la fel de importante pentru o primă impresie bună. Designerul Michael Kors a afirmat la un moment dat că „accesoriile sunt un semn de exclamație pentru ținuta unei femei”, potrivit Essential Home. Iată care sunt accesoriile care pot spune cele mai multe lucruri despre tine și cum le poți alege în așa fel încât să fie reprezentative:

Citește și:

1. Ramele de ochelari

Porți ochelari de vedere? În acest caz, cu siguranță ar trebui să alegi cu atenție ramele. Atunci când întâlnești o persoană, prima dată te uiți la fața sa, iar ochelarii sunt primii care ies în evidență. În consecință, nu te orienta doar după gusturile proprii atunci când alegi rame de ochelari. În primul rând, e bine să alegi culoarea ramei în funcție de tonul pielii tale: un ton cald se potrivește cu rame maro, aurii, bej sau verde oliv, pe când un ton rece merge cu rame de ochelari negri, argintii, violet, roz, gri sau albaștri.

În al doilea rând, forma trebuie aleasă atât ca să îți avantajeze fața, cât și ca să sugereze aspecte privind personalitatea ta. Poți opta pentru forme clasice sau excentrice, pentru forme potrivite la birou sau pentru distracție. Dacă nu te poți decide, poți opta oricum pentru două perechi, în special dacă le găsești la un preț convenabil, așa cum sunt aceste modele de rame de ochelari.

Citește și:

2. Bijuteriile

După față și haine, al doilea lucru pe care îl observă cei din jur sunt bijuteriile. Bijuteriile care ne plac suficient de mult încât să le purtăm frecvent pot spune multe lucruri despre noi. Dacă optezi pentru bijuteriile mici, discrete, ceilalți pot trage concluzia că nu îți place să ieși în evidență. Bineînțeles, motivul pentru care poți alege un tip de bijuterie în defavoarea alteia este și că îți pune aspectul fizic mai mult în valoare. Spre exemplu, fetele minione sunt avantajate mai mult de bijuteriile discrete și finuțe, cu linii verticale, decât de cele mari, de tip statement, sau cu linii orizontale.

Atunci când îți alegi bijuteriile, ia neapărat în calcul acești factori:

  • Ocazia și contextul în care vei purta bijuteriile;
  • Stilul pe care dorești să îl adopți (de exemplu, vintage, boem, chic, artistic, sexy, lejer sau sofisticat);
  • Aspectul tău fizic.

3. Geanta

Citește și:

Geanta funcționează de multe ori ca o carte de vizită pentru o femeie: cei din jur vor observa cât de bine se potrivește cu ținuta, dar și detalii precum cât de bine e întreținută. Totodată, poate fi un indiciu destul de bun cu privire la stilul tău de viață și anumite trăsături de personalitate. Sunt multe aspecte de luat în calcul înainte să alegi o geantă: de la mărime și formă, la culoare, imprimeu sau decorațiuni.

Potrivit serbags.com, un rucsăcel ar putea spune despre tine că ești o persoană destul de relaxată și că nu apreciezi în mod deosebit formalitățile, pe când o geantă tip office arată că ești o persoană serioasă și că munca este importantă pentru tine. Mai mult, o geantă de tip clutch îți poate oferi un aspect chic sau elegant - în orice caz, le arată celorlalți că îți pasă de modul în care arăți.

Citește și:

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.