Setari Cookie-uri

Colecția BSB toamnă-iarnă 2018/2019

BSB Jeans continuă să aducă împreună designul sofisticat și elementele urbane, în piese surprinzătoare și confortabile. Styling-ul propus de BSB pentru sezonul rece 2018/2019 este definit de un mix de influențe, de la cele utilitare și relaxate, până la cele care au marcat anii ‘80.

Comunicat de presă

Hip-hopul inspiră ținutele de stradă cu detaliile sale bling & sexy retro. Articolele personalizate cu repere istorice, puse în valoare de accentele rock, ocupă un loc special în garderoba BSB. În contrast, detaliile orientale prezente în colecție asigură o apariție boemă și aristocratică!

Denimul este cel mai important element al colecției BSB, indiferent dacă vorbim despre piese cu modele clasice sau despre unele în combinații surprinzatoare! Blugii continuă să se diversifice cu o gamă interesantă de forme și tipuri de prespălare, accentuând aspectul urban fascinant, precum și un stil informal controlat.

În linia BSB Collection, protagonistul acestui sezon este deceniul anilor '80. Rochiile și fustele mini sunt în prim-plan, iar pielea ecologică devine un element indispensabil pentru orice garderobă. Topurile pe un umăr sau cele fără umeri ne pun în evidență feminitatea iar jachetele din blană ecologică și numeroasele detalii metalice aplicate oferă acel aer luxos specific oricărei colecții BSB.

Citește și:

Stilul androgin este conturat cu pulovere moi în diferite modele, pantaloni largi, modele geometrice și tweed. O aparentă rigurozitate întreruptă pe alocuri de imprimeurile leopard.

Cu un aer young, modern și feminin, colecțiile BSB sunt create pentru femeia urbană care își dorește haine de calitate, cu un design unic. Femeile care iubesc moda, cele cărora le place să se simtă admirate și să se bucure de feminitatea lor, aleg întotdeauna stilul BSB.

În magazinul BSB, vei avea o experiență unică de shopping și îți vei construi outfit-uri care se disting prin originalitate și calitatea impecabilă.

Rețeaua BSB din România numără 22 de magazine iar colecția este disponibilă și pe www.bsbfashion.com

sursa foto front page: shutterstock/by javi_indy

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.