Setari Cookie-uri

Brandul românesc de bijuterii din aur IONA anunță lansarea magazinului online

IONA, brandul de bijuterii din aur fabricate în România, anunță lansarea magazinului online www.ionastore.ro, cu colecții care spun povestea simbolurilor din cultura românească și cea universală.

Comunicat de presă

Bijuteriile IONA sunt creațiile designerilor de produs și ale maeștrilor bijutieri din România. Sunt lucrate în aur de 14K galben, alb și roz și sunt grupate în 3 colecții stand-alone denumite sugestiv, urmând semnificația pieselor incluse: The Nature, Urban Goddess, Azteca și o capsulă numită Black Label. Design-ul produselor este unul minimalist, cu linii foarte fine.

Bijuterii Iona

„Bijuteriile se pot personaliza, astfel încât piesele să fie cu adevărat unice și remarcabile pentru posesoarele lor. Noi credem în femeile IONA, femei moderne, puternice și asumate. Pentru ele am creat bijuterii din aur, cu simboluri și semnificații în care să se regăsească” spune Simona Telteu, Managing Partner IONA.

„Ne dorim ca shopping-ul de “fine jewelry” să fie o experiență caldă și personală. Bijuteriile nu sunt făcute să stea în spatele unor vitrine intimidante și strălucitoare, ci să fie purtate cu emoție.”

Citește și:

Bijuterii Iona

IONA oferă servicii cu valoare adăugată precum livrarea gratuită, opțiuni diversificate de plată, inclusiv plata în rate, posibilitatea de a personaliza bijuteria și întreținerea gratuită, în funcție de tipul acesteia. Un alt serviciu introdus de IONA este cel de trimitere a “Listei de Dorințe” prin e-mail personalizat către o persoană sau un grup de persoane apropriate ca “recomandare” de cadou.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.