Setari Cookie-uri

ANSWEAR.ro îţi prezintă AUTUMN TRENDS

ANSWEAR.ro lansează noua campanie de toamnă Autumn Trends by ANSWEAR. Colecția este inspirată de catwalk-urile și stilul stradal din capitalele modei. Iată cum ANSWEAR.ro vă surprinde și de această dată cu propuneri noi de stil pentru un outfit perfect zi de zi.

Comunicat de presă

Combinațiile surprinzătoare, culorile vibrante și tăieturile interesante, sunt doar câteva detalii din propunerile ANSWEAR.ro pentru sezonul de toamnă-iarnă. Nu te lăsa limitat de convenții și imprimeuri comune, ci inspiră-te din trenduri, mixează texturile și bucură-te de modă! Urmează-ți propriul stil și poartă-l unde și când vrei!

Answear

Elementele puternice ale colecției includ geci de puf supradimensionate ce amintesc de street fashion-ul anilor ’90, trenninguri desprinse din ani ’80, jachete cu imprimeuri animal print, fuste sequin și rochii fluide.

Întreaga campanie este acompaniată de imagini electrizante și materiale video. Prezentarea spotului dinamic, regizat de Maria Zbąska, co-autoarea duetului creativ „The Siblings”, dezvăluie un styling inspirat de podiumurile din marile capitale ale lumii și de modă stradală din Paris, New York și Milano.

Citește și:

Answear

Intră pe www.answear.ro pentru a descoperi cele mai hot tendințe, precum și propunerile stilistilor ANSWEAR pentru AW18/19.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.