Setari Cookie-uri

Descoperă cele mai frumoase modele de ghete pentru sezonul de iarnă de la Deichmann

A revenit sezonul ghetelor, iar cele mai frumoase modele Deichmann pentru iarnă 2019 așteaptă să fie purtate pe afară. Chiar dacă ne este greu să acceptăm că iarna își intră ușor în drepturi, este momentul să renunțăm la hainele lejere în favoarea tricotajelor moi, să scoatem paturile călduroase din dulap și să facem schimbări radicale în dulapul cu încălțăminte.

Comunicat de presă

Vestea bună este că ghetele revin în tendițe – în formula rock’n’roll. Sunteți gata de shopping? Iată ce să puneți pe listă:

Urmând sfaturile celor mai recente show-uri de modă ghetele stil biker din piele în nuanțe de maro cald sau negru atemporal sunt o achiziție câștigătoare, fiind noile vedete ale sezonului rece. Le putem mixa atât cu tricotaje largi și cămăși din poplin, dar și cu rochii diafane din materiale fluide precum satinul, dantelă sau bumbacul moale.

Ghete de iarna

Ghetele animal print nu mai sunt de mult o declarație de curaj, ci un must have, având în vedere că au invadat moda stradală din acest an. Depinde de tine dacă vrei să le amplifici stilul cu o altă piesă vestimentară “sălbatică” sau să le temperezi efectul cu un trech bej sau o fustă maxi în nuanțe complementare

Citește și:

Cum granița dintre zi și noapte se estompează odată cu ora de iarnă, este o idee bună să strălucești de la prima ședință de dimineață și până la un cocktail savurat la ore târzii din noapte. Ghetele în nuanțele metalelor prețioase, vor inobila o rochie de birou sau o ținută relaxată de weekend. Alege varianta îmblănită pentru un confort sporit.

Dacă ești un spirit boem, inspiră-te din ținutele purtate de Lady Gaga în “A Star is Born” și alege o pereche de ghete country îndulcite cu motive florale. Romantismul ținutei nu va trece neremarcat.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.