Setari Cookie-uri

Top 5 modele de pantofi pentru Toamnă 2018

În topul preferințelor româncelor în ceea ce privește încălțămintea se regăsesc pantofii din piele naturală, în culori inspirate din natură și tocuri cu inserții geometrice, fabricați în România.

Comunicat de presă

Mai jos un top al celor mai populari pantofi made in Romania marca Diane Marie:

• Pantofii din piele naturală bleumarin, cu tocul gros, îmbrăcat in piele naturală cu imprimeu tot bleumarin, sunt o alegere potrivită pentru o ținută office.

• Pantofii din piele naturală verde, cu tocul gros, imprimat cu dungi verzi pe fundal negru, sunt ideali pentru o persoană activă, cu nenumărate întâlniri de business.

• Pantofii stiletto din piele naturală bordo sidef, cu toc înalt, pot fi integrați cu ușurință într-un outfit de zi, dar și de seară, în cadrul unei cine elegante, sau la teatru.

• Pantofii din piele naturală albastră, cu toc jos și gros, îmbrăcat în piele de imprimeu tot albastru, sunt ideali pentru persoanele care stau mult în picioare sau merg mai mult pe jos.

Citește și:

Balerini

Balerinii din piele naturală cu imprimeu din forme geografice complexe, divers colorate, pe fundal negru, sunt recomandați în zilele în care îți dorești să iei o pauză de la tocuri, pentru plimbări relaxante în parc, sau pur și simplu să când ai chef să colinzi orașul în lung și în lat.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.