Setari Cookie-uri

ECCO dă startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie 2018

Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO organizează pentru cel de al şaselea an consecutiv “Black Friday” în România. Cu un portofoliu larg de produse şi o istorie atractivă de reduceri “negre”, ECCO dă startul campaniei promoţionale vineri, 16 noiembrie 2018.

Comunicat de presă

Oferta va fi valabilă în toate cele 20 de magazine ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

De la ghetele robuste pentru bărbaţii pasionaţi de aventurile în aer liber la pantofii eleganţi pentru femeile atrase de modă, ECCO vă propune o gamă variată de încălţăminte realizată din piele premium cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generaţie, pentru a-i îmbunătăţi şi perfecţiona performanţele.

Black Friday este momentul potrivit pentru a profita de preţuri prietenoase şi de a investi în confortul Dumneavoastră.

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale

Citește și:

Astăzi, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com

sursa foto front page: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.