Setari Cookie-uri

5 seturi de Crăciun pentru cuplu în oferta de Black Friday 2018 și nu numai

Anul ăsta vă asortati ținutele de sărbătoare pentru că am găsit câteva seturi de haine pe care să le purtați de Crăciun amândoi- tonuri de roșu cu tematică de sezon și la prețuri de Black Friday 2018.

În fiecare an se organizează diverse petreceri de sfârșit de an, ocazie cu care se scot la înaintare cele mai cool ținute în care să defilezi. Lucrurile sunt cu atât mai complicate pentru cupluri, care nu găsesc mereu ceea ce își doresc și nici să li se potrivească amândurora ca stil.

Din fericire, anul acesta Black Friday 2018 înseamnă să se aplice reduceri și la o categorie specială de haine pentru el și ea - seturi de Crăciun de haine. În intervalele 16 noiembrie, ora 00.00 - 18 noiembrie, ora 23.59 și 23 noiembrie, ora 00.00 – 25 noiembrie, ora 23.59 se asigură oferte atractive (reduceri de până la 70%) la categoriile de produse de sezon aici.

Astfel, aceste seturi de haine pentru cupluri de Crăciun sunt la reducere la preț special în campania de Black Friday 2018, așa că poți să găsești câteva chestii destul de cool și simpatice. Tot acolo găsești și alte haine pentru femei la ofertă, așa că ar merita să urmărești ce propuneri sunt pe platforma online. Până atunci, iată câteva sugestii:

Citește și:

Seturi de Crăciun pentru cuplu: răsfățați-vă împreună unul pe celălalt cu un cadou 2 in 1!

Dacă ați văzut comedia romantică "Bridget Jones's Diary", probabil sunteți familiarizați cu conceptul de Ugly Christmas Sweater - concret se poartă cele mai urâte pulovere posibile cu cele mai urâte imprimeuri de Crăciun.

Eh, noi am găsit niște modele ceva mai moderne și frumoase, care să nu vă rușineze pe niciunul dintre voi. Am găsit fie motive cu ren, cu motiv iarnă sau cu Santa Claus. Oricare ar fi pachetele, acestea includ bluze din bumbac atât pentru el, cât și pentru ea.

Seturi de Crăciun pentru cuplu

Vezi detalii

Set de Crăciun pentru cuplu: cadou la preț bun de Black Friday 2018

Că ești sau nu fan al sărbătorilor de iarnă, cu siguranță că profiți de acest sezon pentru a te distra alături de prieteni, pentru ieșiri în oraș, pentru a participa la diverse petreceri. Un set de Crăciun pntru cuplu ar fi un cadou super caraghios pentru cineva îndrăgostit din viața ta.

Citește și:

Dacă vrei ceva mai personalizat, nu trebuie să alegi neapărat doar pulovere. Un set de Crăciun pentru cuplu poate însemna și o bluză pentru el și o rochiță pentru ea - am găsit două astfel de modele (vezi poza jos). Se pune accent tot pe ideea de sărbătoare.

cadouri black friday 2018 Vezi pret

Start la shopping! Indiferent de ce vei alege, vei avea nevoie de stabilit bugetul mai întâi, așa că ar fi super smart să gândești în avans achizițiile. Dacă știi pe cineva care s-ar bucura să primească ceva practic si amuzant de Crăciun s-ar putea să fi găsit răspunsul la asta într-un set de sărbătoare pentru cupluri.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.