Setari Cookie-uri

Culorile naturii, albastrul nocturn și formele geometrice colorate se regăsesc în colecția de Iarnă 2018/2019 Diane Marie

Sursa de inspirație a designerului Diane Marie pentru sezonul de Iarnă 2018/2019 o reprezintă culorile naturii, albastrul nocturn, cerul înstelat și formele geometrice colorate.

Comunicat de presă

Anul acesta sunt în trend cizmele largi, lejere pe pulpă, ușor de asortat la rochițe lejere, cu volane sau supradimensionate. În ceea ce privește culorile se poartă nuanțele de verde închis, bordo, mango și bleumarin, nuanțe de toamnă, ușor de asortat. La mare căutare sunt și imprimeurile florale mari sau printurile geometrice mici.

Diane Marie

Tendințele sunt în continuare către tocuri comode, calapoade care răspund nevoilor din ce in ce mai alerte și mai diverse ale femeilor din prezent. În colecția destinată noului sezon se regăsesc atât bocancii colorați cu tălpi joase și comode, cât și cei cu tocuri mici și medii, pentru ținute office, mai elegante. Tocurile înalte rămân o cerință doar pentru evenimentele speciale, doamnele și domnișoarele optând pentru confort în timpul zilei, sau pentru ieșirile relaxante în oraș, din timpul serii.

Citește și:

De la funde de diferite mărimi și capse strălucitoare, până la șireturi care pun în evidență gleznele, accesoriile personalizează încălțămintea acestui sezon.

Diane Marie

“Colectia noastră este accesorizată cu o multitudine de fundițe feminine, dar și sireturi delicate din piele, pe gleznă. De exemplu, cizmele sunt accesorizate cu fundițe sau cu șireturi lungi. Din fericire, în materie de încălțăminte, există o serie de variante pentru a ne completa look-ul, atât foarte feminine, cât și cu influențe androgine”, spune Diana Nedea, designer și fondator Diane Marie Studio.

Cizme Diane Marie

Colecția este disponibilă în shop-ul din Centrul Vechi al Bucureștiului și pe pantofidianemarie.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.