Setari Cookie-uri

Descoperă noul concept de magazin Weekend Max Mara și noua colecție de toamnă-iarnă 2018!

Odată cu lansarea noii colecții de toamnă-iarnă 2018, Weekend Max Mara introduce un nou concept de magazin. Presa locală și clientele fidele au celebrat împreună noul concept al magazinului Weekend Max Mara din Băneasa Shopping City.

Comunicat de presă

Magazinul are o suprafață de 120 mp și dispune de două vitrine mari. Acesta s-a redeschis cu un concept total nou: „A HOME FROM HOME” – o atmosferă cosy, ce te va face să te simți ca acasă, un upgrade stilistic al unui spațiu care dorește să pună în valoare materialele luxoase, culorile puternice și clasicul reinterpretat.

Max Mara

Arhitectura și designul interior al magazinului reflectă inspirație, cu un design simplu și curat, iar vitrinele alături de obiectele decorative fac parte din aceeași poveste stilistică.

Mobilierul își trage inspirația din istoria designului italienesc și european – decontextualizate, personalizate și reimaginate sub umbrela unui punct de vedere contemporan, creând astfel o atmosferă unică.

Materialele artizanale sunt naturale și autentice, într-o paletă neutră de culori, în ton cu nuanțele ce predomină în noua colecție de toamnă-iarnă 2018.

Citește și:

Max Mara

Cu această ocazie, Weekend Max Mara prezintă noua colecție Casual Couture – o capsulă specială, compusă din piese inspirate din tendințele și street style-ul de la Fashion Week, 16 ținute gândite special pentru cele ce sunt în căutarea stilului și a feminității, ce pot fi purtate în orice moment al zilei.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.