Setari Cookie-uri

Descoperiți colecția Lacoste Motion: Winter on the Move

Setați-vă spiritul liber cu noua colecție Lacoste Motion: Winter on the Move. Bazele esențiale ale țesăturilor tehnice sunt rezistente la intemperii, nu se scămoșează și sunt concepute pentru o libertate reală de mișcare. Doar împachetați și plecați.

Comunicat de presă

LOCOSTE MOTION: eliberați-vă corpul

Împachetați, verificați, decolați. Nomazi urbani și călători din întreaga lume, luați notă: noua colecție Lacoste Motion: Colecția „Iarnă în mișcare” vă însoțește oriunde mergeți, cu stil și confort.

Gata? Să mergem!

Lacoste

Când Utilitatea întâlnește Versatilitatea

O garderobă ideală de călătorie este pregătită pentru orice. Construiți-o cu lucruri esențiale care se mixează, se potrivesc și se adaptează. Apoi, puneți-o la încercare: o bază bună ar trebui să meargă cu cel puțin 5 ținute diferite.

Indiferent de vreme

Ploi la Londra, zăpezi în New York sau vânt în Paris? În aceste haine nu este nevoie să verificați raportul meteorologic, sunteți rezistent la orice vreme.

Citește și:

Provocați vremea!

Ultra-ușoară, rezistentă la vânt și apă, această tafta elastică vă protejează împotriva intemperiilor, fărr să vă strice stilul sau să vă limiteze mișcările.

Lacoste

Această geacă premium este la fel de ușoară ca o pană și vă menține călduros și uscat tot sezonul.

Din tricot Coolmax, acest pulover menține căldura atunci când este rece afară și permite corpului să respire atunci când vă încălziți.

Lacoste

Datorită nylonului rezistent la apă, această șapcă face față atât soarelui, cât și ploii.

Eliberați-vă mișcările, amplificați-vă stilul.

Bazele esențiale ale țesăturilor tehnice sunt rezistente la intemperii, nu se scămoșează și sunt concepute pentru o libertate reală de mișcare. Doar împachetați și plecați.

Citește și:

Colecție rezistentă la vreme, dar nu numai ...

Lacoste

Colecția Lacoste Motion: Winter on the Move este disponibilă în toate magazinele LACOSTE din România și pe www.lacoste.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.