Setari Cookie-uri

7 jeanși de firmă pentru bărbați în oferta SportsDirect de Black Friday Internațional

Black Friday 2018 este încă în desfășurare. Vinerea aceasta pe 23 noiembrie este oficial vinerea de reduceri în SUA, ocazia perfectă pentru a te bucura de promoții avantajoase în magazinele online. Dacă ești în căutare de jeanși de firmă pentru bărbați, ar fi cazul să faci niște mici sesiuni de shopping.

Black Friday American se întâmplă pe 23 noiembrie 2018, așa că foarte multe magazine încă vor aplica discounturi generoase la o gamă variată de produse din multele cele disponibile în platformele lor. Iar multe dintre acestea vor fi destinații din străinătate pentru achiziți de haine și încălțăminte de firmă.

De ce 23 noiembrie? Concret, Black Friday se sărbătorește în ultima vineri din noiembrie, dar la noi startul se dă mai devreme. Ceea ce înseamnă că multe dintre reduceri vor fi în vigoare chiar în țara de unde a fost important fenomenul reducerilor (nu numai), ocazie numai bună pentru schimbat garderoba sau de făcut cadouri pentru cei dragi, că tot se apropie sezonul cu sărbători.

Așadar, ne-am gândit că dacă printre cele mai populare item-uri vânate în magazinele online sunt blugii de firmă, să facem câteva recomandări de jeanși pentru bărbați. Așa am reușit să găsim șapte dintre cele mai cool modele pe care să le iei în considerare pentru el.

Citește și:

Blugi de bărbați stil bootcut Lee Cooper: reducere de Black Friday

Lee Cooper este un brand de încredere, mai ales în categoria blugi, așa că domnii ar trebui să îi ia în considerare pentru Black Friday.

Ca stil de croială, blugii stil bootcut dau iluzia de prelungire a picioarelor, deci s-ar potrivi mai ales celor mai micuți de înălțime - sunt mai strâmți în partea de sus a piciorului și de la genunchi mai largi. Dacă vrei o asociere, gândește-te la country, western, dar mai urban. Mai jos ai două modele selectate de noi, ca să îți faci o idee.

Blugi de barbati stil bootcut Lee Cooper

Blugi Lee Cooper - prețuri

Jeanși pentru bărbați croi straight Pierre Cardin: superofertă de Black Friday American

Citește și:

Pierre Cardin este un brand care s-a axat și pe jeanșii pentru bărbați. Aceștia pot găsi aici diverse perechi de blugi, multe dintre ele fiind la ofertă la ediția de anul acesta de Black Friday.

Noi am ales niște sugestii - blugi straight, drepți. Adică pantaloni croiți pe lângă picior, ușor lărgiți, fără să se îngusteze în partea inferioară și cu talie medie. Deci comozi, lejeri, ușori, confortabili și buni de îmbrăcat oriunde.

Jeansi pentru barbati croi straight Pierre Cardin

Jeanși bărbați Pierre Cardin

Blugi conici pentru bărbați de la Jack&Jones cu aspect uzat

Jack&Jones este o altă marcă foarte bună care comercializează blugi eleganți pentru domni pretențioși. Cu siguranță că ar merita să se aleagă niște blugi de Black Friday de la acest brand.

Cu croiala dreaptă găsești mai multe modele de blugi. Poate că nu sunt cei mai comozi, dar cu siguranță că afișează grozav. Deși ar fi o idee smart să se țină cont de forma corporală - în cazul acestora, efectul de uzat, va conferi o combinație surprinzătoare, care va atrage atenția de la eventuale imperfecțiuni.

Citește și:

Blugi conici pentru barbati de la Jack&Jones

Urmărește oferte jeanși Jack&Jones

Jeanși de firmă pentru bărbați: modele de blugi de la Levis’ slim - drepți

Blugii drepți sunt cei preferați de bărbați. Levi’s are în portofoliu mai multe astfel de modele, așa că va fi destul de simplu să se găsească ceva care să placă bărbatului care știe ce vrea să poarte.

Jeanșii de firmă slim și drepți sunt o combinație câștigătoare. Pe lângă faptul că vor conferi masculinitate (prin formă) și încredere (prin efectul de subțiere), aceștia vor lăsa purtătorul să defileze cool. Se potrivesc atât la întruniri de afaceri, cât și la întâlniri cu prietenii.

Jeansi Levi's de firma pentru barbati

Vezi recomandari blugi Levi's

Acum că am stabilit că încă sunt reduceri de Black Friday 2018 - tu ce îți cumperi? Ar fi o idee să te orientezi și către stocurile pentru primăvară-vară. Nu știi niciodată ce minuni vei găsi pe acolo!

Citește și:

Sursa foto Front Main: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.