Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru un look special de ultim moment înaintea petrecerii de revelion

Un look spectaculos de Revelion poate fi obținut cu mici trucuri care îți vor da garantat un aer cu adevărat proaspăt.

look de revelion

Am intrat în pragul sărbătorilor, iar Crăciunul și petrecerea organizată la trecerea dintre ani sunt cele mai importante evenimente. Cum în mod normal Crăciunul este o sărbătoare pe care o petreci alături de familie, anul nou este o bună oportunitate să organizezi o petrecere alături de cei mai bun prieteni, dar și de persoanele dragi. Acest eveniment te obligă de obicei pleci la cumpărături, dar asta nu înseamnă că trebuie să alergi neapărat după o rochie nouă. Un look spectaculos de Revelion poate fi obținut cu mici trucuri care îți vor da garantat un aer cu adevărat proaspăt. Și toate acestea pot fi rezolvate într-un timp foarte scurt.

5 trucuri pentru un look special de ultim moment înaintea petrecerii de Revelion

1. Rochia

Așa cum spuneam mai sus, nu te grăbi să pleci la cumpărături după haine noi pe care de obicei le vei purta de cel mult două ori. Singurul lucru de care ai nevoie este o rochie neagră sau un denim negru și pantofi cu toc care te vor face în mod garantat remarcată la party. Acesta este însă numai începutul.

Citește și:

2. Cum să te joci cu accesoriile

Accesorizarea este chiar mai importantă decât rochia la o petrecere de anul anul nou. Dacă vrei să pleci la cumpărături, uită-te după cele mai spectaculoase bijuterii pe care le poți găsi în bugetul tău. O greșeală pe care trebuie să eviți este accesorizarea exagerată. Mergi pe o piesă centrală spectaculoasă, precum un inel elegant, o brățară sau un colier, iar alături de acestea completează cu o pereche discretă de cercei. De multe ori este mai inteligent să investești în accesorii, decât în haine, dacă știi cum trebuie îngrijite bijuteriile astfel încât să le ai mult timp de acum încolo. Hainele se uzează mai repede și te vei plictisi mai repede de ele.

3. Trucuri rapide de make-up

Nu trebuie să pierzi mult timp cu machiajul. Concentrează-te mai mult asupra ochilor și genelor și nu te feri să folosești mascara. Dacă mergi pe un look în care ochii sunt în prim plan, evită să aplici pe buze un ruj roșu aprins. Un gloss care să redea culoarea naturală a buzelor va fi mai mult decât suficient.

Citește și:

4. Cum nu poți da greș cu încălțămintea

Nimic nu vorbește mai bine despre eleganță și senzualitate decât o pereche de pantofi cu toc. Atunci când este vorba despre o petrecere, pantofii cu toc subțire vor fi de fiecare dată alegerea perfectă. În plus, nici nu vei pierde mult timp cu această decizie.

5. Un truc simplu pentru păr înaintea petrecerii de anul nou

Dacă nu ai timp de pierdut și coaforul nu este o opțiune rentabilă pentru tine înaintea petrecerii de revelion, există soluții practice care vor da rezultate extraordinare. Unul dintre cele mai simple trucuri la care poți apela de această dată este să-ți prinzi părul sus. Fie că vorbim despre o coadă clasică de ponei sau un coc romantic, cu câteva fire scăpate, acest look se va potrivi excelent cu rochia neagră, simplă, pantofii cu toc și bijuteriile tale preferate. Dacă ai părul scurt, îl poți îndrepta să stea perfect, la dungă.

Citește și:

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Zoom Team

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.