Setari Cookie-uri

Vedeta iernii: paltonul. Ce modele se poartă anul acesta?

Ce fel de paltoane și jachete se poartă în această iarnă?

modele de paltoane

Iată-ne deja în plină iarnă! Cea mai importantă investiție de sezon? Paltonul, cu toate că designerii au și alte idei despre ce ne-ar putea ține de cald în lunile reci: jachete cu guler înalt, geci croite după modelul paltoanelor și chiar blazere groase. Despre toate acestea, povestim în cele ce urmează.

Așadar, ce fel de paltoane și jachete se poartă în această iarnă?

1. Paltonul lung, petrecut cu cordon

Asta ne propun Victoria Beckham, Hermès, Burrbery și The Row, dar astfel de modele găsim și în magazinele fără pretenții. Se poartă materialele călduroase și culorile neutre, paltonul ajungând să semene tot mai mult cu un capot elegant.

2. Paltonul englezesc

Confecționat, bineînțeles, din tweed, acest tip de palton pare mai degrabă o piesă de toamnă, dar nu trebuie să te lași păcălită: este bine căptușit și de multe ori lung, așa că poate fi purtat cu rochii și fuste.

Citește și:

3. Mantoul din piele

Moda anilor ‘70 revine și odată cu ea, ne reîntâlnim și cu paltonul din piele, cu curea sau cordon înnodat pe talie. Vei găsi astfel de paltoane pe negru, roșu burgund, verde închis sau gri antracit. Propunerea vine de la Chloé, Max Mara sau Miu Miu, dar acest tip de model este ușor de găsit și în alte magazine.

4. Jacheta cu guler înalt

Când vine vorba despre ce jachete se poartă în acest sezon, trebuie spus că există o mare libertate în privința materialelor și a culorilor, dar și o tendință clară: jachetele propuse de designeri (Chanel, Versace, Gucci, Valentino) au gulerul înalt, sunt scurte dar voluminoase. Găsești modele similare și în magazinele de la noi, de exemplu pe Miniprix.ro.

5. Paltonul animal print

Citește și:

De fapt, leopard print, imprimeul care a cucerit podiumurile de modă anul acesta (Michael Kors, Victoria Beckham, Max Mara). Paltoanele de acest tip se încheie cu nasturi și pot fi purtate fie cu jeanși, fie cu ținute elegante.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.