Setari Cookie-uri

Strălucește în seara de Revelion într-o rochie elegantă de pe Remix!

Te-ai gândit cum te vei îmbrăca la petrecerea Revelion? Pentru a găsi ținuta cea mai potrivită cu care să întâmpini Noul An trebuie să știi care sunt tendințele în materie de modele și culori.

comunicat de presa

Te-ai gândit cum te vei îmbrăca la petrecerea Revelion? Pentru a găsi ținuta cea mai potrivită cu care să întâmpini Noul An trebuie să știi care sunt tendințele în materie de modele și culori.

Cu siguranță îți dorești o rochie care să te pună în valoare și să te facă să strălucești, dar în care să te simți și confortabil și să poți dansa în voie, și pe care să nu cheltuiești o avere.

Pe remixshop.com găsești o varietate de modele de rochii elegante, la prețuri accesibile, pe care le poți purta în acest an la petrecerea de Anul Nou, rochii ce fac parte din colecții outlet și second hand (produse noi, cu sau fără etichetă, sau aproape noi).

O rochie roșie te va face întotdeauna să ieși în evidență, întrucât subliniază feminitatea și inspiră la senzualitate și pasiune, și nu în ultimul rând se potrivește de minune cu atmosfera festivă din noaptea de Revelion. Sandra Bullock, Charlize Theron sau Mila Kunis au optat pentru rochii roșii la petrecerile glam de la Hollywood și au strălucit în lumina reflectoarelor.

Citește și:

Rochiile acoperite cu paiete argintii sau aurii sunt fermecătoare și seducătoare, așadar sunt întotdeauna o alegere foarte bună pentru petreceri și evenimente speciale. Acestea au fost purtate la petreceri și pe marile ecrane la începutul cinematografiei de staruri precum Marlene Dietrich și Marilyn Monroe. În perioada contemporană, paietele au fost purtate pe covorul roșu de actrițele Salma Hayek, Penélope Cruz și Jessica Alba, dar și Rihanna este o mare amatoare a ținutelor cu paiete.

De asemenea, rochiile lungi, midi sau scurte de culoare crem nude subliniază formele corpului. Accesorizează-le cu cu bijuterii strălucitoare și vei fi imposibil de trecut cu vederea! Rochia nude a fost alegerea multor dintre celebrităţi, printre care Jennifer Lopez, Beyonce și Selena Gomez.

Citește și:

Fie că optezi pentru o nuanță de roșu pasional, pentru paiete strălucitoare, dantelă fină, catifea sau pentru un nude fermecător, magazinul online remixshop.com te întâmpină în fiecare zi cu o multitudine de rochii pe care le poți purta în noaptea dintre ani.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.