Setari Cookie-uri

7 cele mai bune tipuri de sutiene confortabile găsite online

Este dificil să găsești cel mai confortabil sutien. Mai ales când propunerile din online sunt foarte diferite și nu știi ce ți se potrivește. Dacă ai nevoie de câteva recomandări, am ales pentru tine șapte modele de sutiene dintre care să alegi - care îți și arată bustul frumos.

Nu este chiar ușor să îl găsești pe cel potrivit, nu? Am fost acolo și știm cât de complicat este să riști cu ceva cu care nu te simți bine și să nu știi cum să te desparți de el. Deși credeai că faceți o pereche incredibilă. Vorbim despre sutien, desigur.

Până la urmă sutienele sunt o parte esențială în completarea ținutelor de zi cu zi - vrem nu doar să arătăm, ci să ne și simțim grozav. Dacă nu porți ceva care să aibă mărimea potrivită, forma ideală și stilul perfect, asta ar putea ruina o zi care începuse bună.

Cele mai bune sutiene confortabile se găsesc, din fericire, și online. Câteva dintre cele mai interesante opțiuni găsești mai jos.

Sutienul balconette: sexy și confortabil

Citește și:

Sutienul balconette este, probabil, cel mai bun tip de lenjerie intimă atunci când vine vorba despre purtat zilnic. Este versatil și se adaptează la orice - de la rochii, bluzițe, până la tunici și cămăși. Sutienul balconette mai este cunoscut și ca sutien tip bardot.

Are bretele detașabile și se potrivește atât doamnelor cu bustul mai generos, cât și cu el mai mic, conferind susținere și iluzia de fermitate pentru că în partea de jos are o bandă de susținere. Plus că bustul pare că are un volum mai mare, creând un contur fin. Cupele se recomandă pentru femeile cu sânii mai apropiați, mici sau medii și se poate găsi și în varianta push-up.

Vezi propuneri sutien balconette

Sutienul fără întăritură și fără burete

Dacă vrei ceva mai elegant, sutienul fără întăritură și fără burete este versiunea clasică a ceea ce doamnele purtau cândva. Așa cum îi spune și numele, acest tip de sutien este unul simplu care nu presupune adiții suplimentare.

Citește și:

Asta înseamnă comoditate - de obicei astfel de produse sunt confecționate din dantelă sau materiale cât mai ușoare care lasă pielea să respire. Impactul vizual este unul fain și asigură diverse opțiuni de styling.

Vezi propuneri sutien fara intaritura

Sutienul cu bretele în cruce la spate tip racerback

Atunci când ai planificată o ieșire la un eveniment special și ținuta trebuie să fie pe măsură. Să îmbraci o rochie elegantă se va dovedi esențial pentru o apariție memorabilă. Dacă ai pariat pe o haină care are un model unic la spate, care înseamnă să ai spatele liber în zona umerilor, ai nevoie de un sutien cu bretele încrucișate.

Acesta poate asigura un efect complet pentru un look galant. Cupele sunt armate cu balene, închiderea este în față între cupe, bretelele reglabile, iar partea din față este fără inserții decorative care să atragă atenția pe material.

Citește și:

Vezi propuneri sutien cu bretele in cruce

Sutienul tip bralette

Sutienul bralette este unul cu un design deosebit, care înseamnă combinații dintre cele mai inedite - este un sutien clasic căruia i s-au adăugat dantelă, voal, inserții de piele și alte detalii cu cusături în tonuri specifice unor vremuri uitate.

Acest tip de sutien se potrivește dacă vrei să obții un look seducător, lăsându-l uneori la vedere. De obicei are bretele subțiri ajustabile și circuit dublu care se prinde la spate - este standard în ceea ce privește banda de susținere sau cupele în mărimi rezonabile, arătând mai degrabă a ceva croșetat.

Vezi propuneri sutien bralette

Sutienul fără bretele Wonderbra

Sutienele fără bretele sunt, de asemenea, ideale când vrei să porți o rochie cu umerii goi - Wonderbra este ca un instrument minune când vine vorba despre susținerea sânilor. Nu doar că protejează, dar și conferă o anumită formă a bustului.

Citește și:

Grație unei tehnologii unice, a circuitului cu puncte din silicon, acest sutien garantează siguranța pentru că rămâne lipit de corp. Cupele au întărire inovatoare și în partea exterioară sunt netede pentru ca materialul hainei să se plieze frumos pe corp. Se asigură și efect de push-up ridicând sânii.

Vezi propuneri sutien Wonderbra

Sutienul tip bustieră sport

Aici lucrurile sunt destul de simple: sutienele tip bustieră sunt pentru cele mai sportive dintre noi. În principiu sunt lenjerii intime mai puțin pretențioase și prețioase și se poartă mai ales când vine vorba despre activitățile fizice când vrei să eviți accidentări. Și până la urmă nu este vorba doar despre o normă estetică, cât și despre validarea unor cerințe medicale.

Citește și:

Când vei alege bustiera, ține cont de țesătură, de tipul de activitate pentru performanțe pentru sprijin la impact, dar și de tipul ei (capsulare, de compresie, capsulare și compresie). La fel de importante sunt benzile elastice, dar și tipul bretelelor (încrucișate la spate, în formă de Y și cunoscute ca racerback și cele reglabile), inclusiv mărimea.

Vezi propuneri bustiere

Sutienul cu bandă adezivă care poate fi purtat cu orice

Sutienele care se pot purta cu orice sunt sutienele autoadezive sau cele cu bandă adezivă. Adică nu au bretele, circuit în partea din spate și nimic altceva suplimentar - doar acoperă partea din față. Sunt sigure pentru că nu alunecă pe corp, nu cad, nu se văd și cel mai important nu au cusături care să distragă atenția.

Se fixează extrem de ușor pe piele și conturează cu linii discrete bustul - sunt prevăzute cu cupe care se lipesc ușor pe sân aderând facil, lăsând pielea să respire. Se întrețin extrem de ușor, recomandate fiind cele din material textil. O altă variantă sunt sutienele din silicon.

Citește și:

Vezi propuneri sutiene autoadezive

Așadar, este destul de simplu să scapi de disconfort și frustrări atunci când vine vorba despre sutien. Trebuie doar să știi exact ce ți se potrivește și să nu te lași păcălită de forme sexy sau chic, când uneori ceva simplu se poate dovedi mai potrivit. Ideea este că ai de unde alege - lejer și fruimos.

Featured foto by AbElena via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.