Setari Cookie-uri

Ce sa porţi în sezonul petrecerilor: 6 bluze elegante în care să investeşti acum

Este momentul să pleci la shopping cu mintea plină de cele mai wow ținute de party.

Mai e doar un pic și vor începe petrecerile sezonului rece. Urmează luna cadourilor, cea mai frumoasă perioadă a anului, plină de fast și de feerie. Una dintre preocupările de căpătâi ale fiecărei femei acum este să fie cât mai bine îmbrăcată: este momentul să pleci la shopping cu mintea plină de cele mai wow ținute de party.

Știm că rochiile vor da tonul, dar nici bluzele elegante și frumoase nu ar trebui ignorate. Dacă nu ne crezi că acestea au un factor de seducție imbatabil, descoperă în rândurile de mai jos outfituri superbe în care te vei simți fabuloasă și în elementul tău!

Tentația sezonului: bluze elegante și frumoase de cumpărat acum

Fuga la shopping: ai nevoie de bluze de damă elegante și frumoase pentru strălucitoarea lună a lui decembrie. Acestea vor reprezenta o pauză binemeritată de la rochii, prima noastră alegere atunci când vine vorba despre petreceri. De asemenea, bluzele, cămășile și topurile mai au un avantaj: versatilitatea lor e uimitoare. Se potrivesc cu pantaloni eleganți, cu blugi și cu fuste, ceea ce le va transforma rapid în preferatele tale. Nu în ultimul rând, nu poți contesta farmecul pe care îl are o bluză elegantă, frumoasă, la sărbătoarea de Crăciun, când stai în jurul bradului alături de familie și de prieteni, de Revelionul petrecut cu amicii sau la party-ul de la birou.

Citește și:

Descoperă mai jos modelele de bluze cu care vei face furori în acest sezon!

Cămașa de mătase

Iată vedeta oricărei garderobe feminine! Cămașa de mătase impresionează cu eleganța și rafinamentul ei, aproape poetice: crede-ne, nu se va demoda niciodată. E perfectă pentru petrecerile la birou!

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BqXJ3zwgP0i/

Alege tonuri de negru, deoarece acestea reflectă cel mai frumos luminozitatea mătăsii. Combină cu blugi skinny în aceeași nuanță, cu fuste plisate sau poartă pe sub un sarafan de piele. Vei arăta fabulos de rafinată!

O variație a acestei teme este cămașa bleumarin cu buline. Modelul de mai jos va face ravagii la petrecerile de Crăciun!

Citește și:

bluze elegante

Sursă foto: Dasha

Bluza bleumarin inchis cu buline crem Selena

Bluza albă

Subliniind puritatea zăpezii, albul e cu siguranță o opțiune minunată pentru sezonul de sărbătoare. Impresionează cu vibrațiile sale elegante și totodată tinerești și reprezintă o alegere perfectă pentru primul Crăciun petrecut alături de părinții lui. Asociază cu un costum cu pantaloni și sacou, în aceeași nuanță, și vei obține rafinamentul emanat de mereu imaculata Victoria Beckham.

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BqEDW0vHewl/

La fel de impresionantă va fi și o bluză office albă, cu accente negre reprezentate de nasturi. Vei arăta atât de bine, încât sperăm ca zăpada să ia exemplu de la tine și să ningă de Crăciun!

Citește și:

bluze elegante

Sursă foto: Dasha

Bluza office din bumbac alba cu albastru Ilona

Bluza în culori puternice

Tindem ca de Crăciun să punem accent doar pe culorile neutre sau pe tonuri de roșu, dar nuanțele vii pot funcționa la fel de bine. Mai mult, acestea îți vor compune o apariție specială, fastuoasă, care va emana toată veselia specifică sărbătorilor. Dacă ai curaj și nu ți-e teamă să experimentezi, optează pentru combinații de culori tari. Ne place mult asocierea de tonuri de roz propusă de fashionista de mai jos: e extrem de stilată.

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BqYdIVsHDUM/

La fel de ispititor este și verdele! Una dintre nuanțele specifice Crăciunului va scoate în evidență oricare dintre ținutele tale. Cămașa de mai jos e o alegere perfectă pentru cinele în familie: imaginează-ți doar cât de frumos vor arăta luminițele din instalație reflectate pe ea.

Citește și:

bluze elegante

Sursă foto: Dasha

Bluza verde cu volanase Estela

Bluza din dantelă

Cel mai romantic material nu avea cum să lipsească din galeria opțiunilor pentru ținute de sărbătoare! Olivia Palermo ne ilustrează una dintre cele mai bune modalități de a-l folosi în outfiturile tale: mixează o bluză cu umerii goi cu o fustă cu transparenţe, delicată și feminină. Un palton camel și pantofii cu glitter vor desăvârși această ținută.

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/Bphp5V9ntah/

Dacă nu îți place dantela, o altă idee excelentă e reprezentată de catifea. Bluza de mai jos are mâneci clopot și inserții cu print floral care o fac excelentă pentru ocaziile pline de strălucire.

Citește și:

modele de bluze

Sursă foto: Dasha

Bluza din catifea, grena cu negru si broderie florala colorata Sonia

Bluza cu paiete

Inspirate de anii 80, paietele au pornit să cucerească estetica sezonului actual. Sfatul nostru este să le plasezi însă pe bluze, nu pe alegerile clasice, respectiv fustele și rochiile. O bluză cu mâneci clopot, argintie și stilată, va fi complimentul perfect pentru bradul frumos împodobit. Bonus: piesa e atât de elegantă și de frumoasă, încât o poți asocia fără probleme cu o pereche de jeans.

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BpFDGe8jWIC/

Paietele ți se par puțin exagerate? Optează pentru un amestec de vâscoză și de poliester, a cărui lucire sofisticată va reflecta același apetit pentru lumină și pentru sărbătoare. Bluza cu peplum și imprimeu animal print va fi o candidată importantă pentru ținutele de club.

Citește și:

bluze elegante

Sursă foto: Dasha

Bluza din viscoza verde Mina

Bluza cu imprimeu

E sărbătoare, așa că renunță la seriozitate, la monotonie, și bucură-te precum un copil de piesele vestimentare pline de viață. Combinația de fustă midi și top decorat cu planete e înduioșătoare, creativă, curajoasă, exact ceea ce ne dorim în sezonul petrecerilor.

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BnD-LS9gL37/

Păstrează tonul celest și investește într-o cămașă decorată cu stele colorate: vei străluci din toți porii!

modele de bluze

Sursă foto: Dasha

Bluza bleumarin cu stele colorate Celeste

Aceste bluze de damă elegante și frumoase sunt soluția pentru sărbători de poveste! Cu ajutorul lor vei crea outfituri memorabile, care te vor transforma în regina petrecerilor de iarnă.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.