Setari Cookie-uri

Haine de damă elegante: 3 trucuri vestimentare de efect

Poţi întotdeauna să obţii un look actual, fără piese scumpe sau extravagante.

Cu siguranţă ai fost pusă, cel puţin o dată, în situaţia de a fi nevoită să te îmbraci elegant şi fie nu dispuneai de haine pe măsură, fie nu ştiai cum să le accesorizezi corect. Venim în ajutorul tău şi îţi oferim cele mai utile sfaturi pentru a crea o ţinută elegantă, simplă, dar de efect. Nu e deloc greu! Poţi întotdeauna să obţii un look actual, fără piese scumpe sau extravagante. Eleganţa se poate obţine uşor, în câţiva paşi simpli.

Poartă bijuterii

În cazul în care nu ai în garderobă haine elegante, trebuie să ştii că bijuteriile pot face diferenţa. Chiar şi în cazul unei bluze albe, simple şi vaporoase, atunci când adaugi un mic accesoriu, ca o pereche de cercei mai lungi sau un colier supradimensionat, întregul look se schimbă imediat. Poţi alege să combini o pereche de pantaloni albi cu o cămaşă neagră şi un colier statement. O altă idee ar fi să porţi o rochie midi, roşie, la care să accesorizezi un choker, la baza gâtului, argintiu. Va arăta minunat alături de un clutch şi de un machiaj cât mai discret.

Citește și:

Trebuie să ai în vedere, totuşi, să nu porţi bijuterii în număr mare, care nu vor face decât să încarce o ţinută elegantă. Dacă alegi nişte cercei mari, încearcă să nu porţi şi un colier la fel de mare sau o braţară supradimensionată. Poţi pune accent pe o singură bijuterie, masivă, sau poţi purta mai multe bijuterii mici.

Alege un costum masculin

Hainele de damă elegante au adoptat şi costumul masculin, care e din ce în ce mai utilizat de doamnele şi domnişoarele din zilele noastre. Extrem de sexy şi elegant, costumul de damă este de nelipsit din garderoba ta. Şi nu te teme! Vei avea un look extrem de feminin. Ca să “îndulceşti” ţinuta, recomandăm ca acest costum din două piese să fie purtat cu bluze si camasi de dama elegante, sau cu un decolteu îndrăzneţ. Tocurile vor ajuta şi ele, în cazul în care ţinuta pe care ai abordat-o ţi se pare prea masculină. Costumele cu dungi, din catifea sau din lână sunt alegerile perfecte pentru o ţinută elegantă. În cazul în care nu eşti fana sacourilor, le poţi înlocui cu succes cu o vestă cu nasturi, tot de inspiraţie masculină. Cu siguranţă vei iubi o bluză tip ie sau chiar una asimetrică şi cu mâneci clopot.

Citește și:

Alege o rochie lungă

Atunci când spui “eleganţă”, primul lucru care o să îţi vină în minte va fi o rochie neagră, lungă, de catifea sau alte materiale preţioase, care nu se va demoda niciodată. Indiferent de ocazie, o rochie lungă va arăta minunat. Nici nu trebuie faci prea multe eforturi pentru a o accesoriza. Poţi doar să adaugi o poşetă plic şi o pereche de pantofi confortabili, alături de bijuterii de mici dimensiuni. În cazul în care vrei să ascunzi anumite părţi ale corpului tău, rochia lungă va fi aliata ta de nădejde. Poţi opta şi pentru rochii mulate, drepte, pentru a-ţi sublinia o talie mică şi un bust generos. Este important să te simţi bine, indiferent de evenimentul la care vei merge, de aceea, există o gamă extrem de variată pentru tine în ceea ce priveşte o rochie de ocazie.

Citește și:

Orice mic truc stilistic te poate ajuta să creezi un look de excepţie. Hainele de damă elegante nu se vor demoda niciodată, chiar dacă, din ce în ce mai multe femei au început să adopte un stil casual sau sport, pe alocuri. Este important ca hainele să te reprezinte şi, indiferent de tematică, să te simţi tu însăţi în timp ce le porţi.

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.