Setari Cookie-uri

Noi deschideri în Plaza România în 2019  

Plaza România începe noul an cu o serie de noutăți în ceea ce privește magazinele, restaurantele, dar și diversele servicii disponibile în centrul comercial. 

comunicat de presa

Plaza România începe noul an cu o serie de noutăți în ceea ce privește magazinele, restaurantele, dar și diversele servicii disponibile în centrul comercial.

Printre noii chiriași se numără Orsay și Camicissima care oferă clienților Plaza România articole vestimentare și accesorii de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Camicissima, retailer care are în portofoliu peste 300 de stiluri diferite de cămăși pentru bărbați, dar și accesorii, tricouri, pulovere, pantaloni și jachete este situat la parter, pe o suprafață de 45 de metri pătrați. Orsay, magazin pentru femei aflat tot la parter, într-un spațiu de 220 de metri pătrați, propune îmbrăcăminte pentru orice ocazie, abordând stilurile City, Casual și Party.

Citește și:

O altă noutate o reprezintă relocarea Colin’s - unul dintre cei mai apreciați retaileri specializați în jeanswear, își așteaptă clienții într-un spațiu mai mare, de 350 de metri pătrați, la etajul întâi.

După o sesiune de shopping, prilejuită de reducerile de sezon, clienții pot încerca preparatele Ori?Ori, restaurantul urban fresh, recent deschis la etajul al doilea. Acesta pune la dispoziția clienților mâncare slow cooked și fast cooked, adică o varietate de preparate din ingrediente naturale și cu arome de pe fiecare continent.

Plaza România vine cu vești și din categoria serviciilor. La standul ENGIE, situat la parter se pot încheia contracte de energie electrică şi gaze naturale, iar reprezentanții oferă și consultanță.

Citește și:

Mai mult, în ceea ce privește Serviciul de Pașapoarte din Plaza România, taxa de pașaport se poate achita, în numerar, de luni până duminică, în intervalul orar 08.00 - 22.00, la automatele SelfPay din incinta agenției CEC Bank situata la nivelul -1.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.